„Garmin“ sukurtas STRIKER Cast: žuvų radaras Jūsų telefone  (2)

Naujasis ir itin funkcionalus STRIKER Cast yra hidrolokatorius, kurį meškeriotojai gali pasiimti visur su savimi, nes jo dizainas patogus ir paprastas. Šį novatorišką prietaisą įmetus į vandenį – stovint ant kranto, prieplaukoje arba net valtyje – speciali programa realiu laiku suteiks galimybę stebėti žuvų judėjimą tiesiog telefone, bus galima žinoti, kur užmesti meškerę, kad gerai kibtų. Be to, galima susikurti savo žvejybos žemėlapių ir daugiau sužinoti apie pasirinktą žvejybos vietą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiuo metu žmonės kaip niekad anksčiau ieško galimybių pabūti gryname ore, mėgautis gamta. Būnant gamtoje puiku pažvejoti, – sakė Danas Bartelas, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus. – Nesvarbu, ar esate jaunas entuziastingas žvejys, ar patyręs žvejys, žvejojantis nuo kranto, valčių prieplaukos arba doko, STRIKER Cast padės Jums nustatyti dugno struktūrą ir sekti žuvis vien tik naudojant išmanųjį telefoną, laikomą savo delne.“

Sukurtas naudoti tiek gėluose, tiek sūriuose vandenyse, taip pat tinkamas poledinei žūklei, STRIKER Cast veikia kaip hidrolokatorius nuo pusės metro iki 45 metrų gylio vandens telkinyje. „Garmin“ sukurtas STRIKER Cast galės transliuoti sonaro ir vandens temperatūros duomenis bei analizę net 60 metrų atstumu. Prietaisas pateikia lengvai įskaitomus rodmenis, veikia tradiciniu 2D hidrolokatoriaus ir poledinės žūklės režimu, galima pasirinkti norimus nustatymus. Taip pat žvejai, įjungę žuvų sekimo funkciją, matys realiu laiku žuvų vaizdus ir gaus duomenis apie jų buvimo gylį, pateikiamus kaip taikomosios programos rodmenis, tokiu būdu jie žinos, kur geriausia užmesti meškerę.

 

Hidrolokatoriuje yra įdiegta GPS, todėl patyrę žvejai gali pasinaudoti galimybe realiuoju laiku sukurti savo žvejybos žemėlapius (HD). Tam skirta Quickdraw Contours taikomoji programa suteiks galimybę įsidėmėti sėkmingiausios žvejybos vietas. Apibendrintus duomenis galima išsaugoti STRIKER Cast programoje, taip pat galima atsisiųsti ir peržiūrėti surinktus ir publikuotus Quickdraw Contours duomenis, suteikiamus kitų „Garmin“ Quickdraw naudotojų. STRIKER Cast yra patvarus prietaisas, jį galima naudoti su 1 kg svorio atsvaru arba net masyvesniu meškerės valu. Baterija yra taupoma, todėl STRIKER Cast automatiškai suveikia tik jau būdamas vandenyje. Tvirtas korpusas apsaugo vandeniui atsparų akumuliatorių nuo pažeidimų, trukmė nuo vieno įkrovimo iki kito – daugiau nei 10 valandų.

 

Jau daugiau nei 30 metų „Garmin“ yra naujausių GPS navigacijos ir belaidžių prietaisų kūrimo srities lyderiai ir tiekia prietaisus žmonėms, norintiems gyventi aktyviai. „Garmin“ daugiausia dėmesio skiria penkioms – automobilių, aviacijos, kūno rengybos, laivybos ir aktyvaus laisvalaikio – sritims. Daugiau informacijos pateikta „Garmin“ virtualioje spaudos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (2)