Skundai dėl „iPhone 12“ nesibaigia: aštrūs telefono rėmeliai žaloja delnus  (6)

Prieš dešimtmetį „Apple“ pristatė „iPhone 4“, kuris savo laiku atrodė harmoningai ir stilingai. Šiais metais, kurdamas „iPhone 12“, gamintojas prisiminė seną įrenginį ir nusprendė savo naujuose gaminiuose pasiūlyti lygiai tą patį dizainą, tačiau šiek tiek pakoreguotą ekraną ir korpuso matmenis. Visgi, vartotojai skundžiasi itin nepatogiu „iPhone 12“ rėmeliu, įsirėžiančiu į delno odą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-11-04 Skundai dėl „iPhone 12“ nesibaigia: aštrūs telefono rėmeliai žaloja delnus  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmieji vartotojai, įsigiję naujuosius „iPhone 12“, skundžiasi dėl sužalotų delnų. Telefono kraštai pasirodė esantys aštrūs. Socialiniuose tinkluose ėmė gausėti sužalotų rankų nuotraukų.

Remiantis „MyDrivers“  pranešimu (daugiau foto), telefono kraštai įsirėžia taip stipriai, jog kai kuriems vartotojams atsivėrė rimtos žaizdos.

„iPhone 12“ savininkų teigimu, telefonus nepatogu laikyti rankoje, tad jį norisi tvirčiau suspausti, dėl ko ir kyla problema.

Negana to, nemažai vartotojų teigia esą naujieji „iPhone 12“ beveik neišgyvena iki dienos pabaigos. Ir tai nėra pirmieji skundai, anksčiau vartotojai skundėsi dėl byrančių telefono dažų ir greitai susibraižančių ekranų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(9)
(7)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: