Kruonio HAE aukštutiniame baseine sėkmingai atliktas neeilinis remontas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-11-10 15:59
blogai kai nera baseino dubliavimo. arba nors kazkokios pertvaros. objektas strateginis. o taip prasiskaiciuota projektavime... as jau nekalbu kad zemutinio baseino isvis ner...
Kyborg 2020-11-10 19:35
Žemutinis baseinas yra Kauno marios. Ar jos kažkur dingo?
AAA000 2020-11-11 18:13
Kyborg 2020-11-11 18:24
Ką tu čia kliedi? Galingumas nuo baseino, ar nuo įrengtų hidroagregatų priklauso? Tamstos žiniai Kruonio HAE (taip pat ir aukštutinis baseinas) projektuota 8 hidroagregatams, šiuo metu instaliuoti tik 4, tad esamas viršutinis baseinas yra dvigubai didesnis negu jo realiai reikia. Kruonio HAE paskirtis kompensuot laikinus elektros trūkumus ir baseino dydis apskaičiuotas taip, kad 8 agregatai galėtų veikt pilnu pajėgumu kol bus paleistos rezervinės elektrinės.
AAA000 2020-11-11 18:28
ka tu cia nusisneki - jis skaiciuotas subalansuot AE naktiniam rezimui. 3 ir 4 AE bloku nepastate - tai ir tu "likusiu neinstraliuotu 4" nepastate. baseino dydis tikrai ne dvigubas, nes skaiciuota su persidengimais. jei butu truke - butu virsutini baseina dar didine. ir tiek. jie ten tiksliai net nezinojo poreikio, jis iskastas geriausiu atveju 5 agregatams max. tie 8 "projektiniai" - labiau del remonto poreikiu - nes pas sovietus sunkiai ten ejosi aplamai su statybom, penkmetiniai visokie ufonautiniai planai... butu uzdarymo rezimai visokie ir tiesiog vietoj 1-2 paleidinetu rezervinius 5-6. tie tavo 8 - pachazucha durniams. kad butu "nera analogu" "galingiausia pasauly". nu tipo kaip "didziausia veikianti mikroschema" va tuo tu cia didziuojiesi, kazkokiu buhalteriniu rodikliu - kurio net nesupranti ------ as tau galiu kita fakteli numest, pvz uz konservu naujos AE reklamos prasvaistytas lesas galimejo pastatyt apie 4 zuvitakius apie Kauno HE i ta "zemutini baseina" ir bent dalinai apsprest tos jau uzdarytos AE sukelta salutine problema... dar prie sovietu. ir dar konservai deklaruoja - kad ten visokiu aplinkos atitikties deklaraciju asai... jie tiek prasvaiste politiniams lojimams, kad ziauru vietoj to kad realiai ekologija gerintu... Lietuvoje. butent DABAR. Kruonis puikus objektas ir labai reikalingas Lietuvai. bet jis net nera geriausias imanomas variantas.
immortallt 2020-11-11 18:48
Net minties neišlaiko... Kas, manau visiems aišku. O šiaip dabar aišku, kodėl naktimis taip elektros kaina išaugusi buvo.