Pasirodė pirmosios „Xiaomi Mi 11“ flagmano specifikacijos ir būsima išvaizda: gali pasirodyti daug anksčiau nei daugelis tikėjosi  ()

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė pirmieji „Xiaomi Mi 11“ ir „Mi 11 Pro“ flagmanų vaizdai ir keletas specifikacijų. Manoma, kad būsimieji flagmanai gali pasirodyti daug anksčiau nei daugelis tikėjosi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Kinijos technologijų nutekintojas Digital Chat Station praneša, kad pagrindinė išmaniojo telefono kamera bus patobulinta, visų pirma dėl naujo itin plataus kampo jutiklio. Pasak šaltinio, 13 MP modulis, kuris buvo sumontuotas „Xiaomi Mi 10“, bus pakeistas 48 MP jutikliu. Tai gali būti sutapimas, tačiau sklando gandai, kad „iPhone 13“ atveju taip pat nusprendžiama pasukti plačiakampio jutiklio tobulinimo keliu.

Kokie kiti jutikliai bus montuojami „Xiaomi Mi 11“ kameroje, nepranešama. Tačiau labai tikėtina, kad 108 MP modulis bus pagrindinis.

Bendrovė jau patvirtino, kad planuoja išleisti naujus flagmanus su „Snapdragon 875“ ir tai bus pirmieji gamintojo įrenginiai, kurie naudos procesorių su 5 nm architektūra. Išmanusis telefonas turės 4900 mAh bateriją ir didesnę greitojo įkrovimo galią.

Naujos kartos flagmanai turėtų būti prieinami jau kitų metų pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(3)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: