„Tesla“ vėl padidino „Model S“ nuvažiuojamą atstumą ir pranoko „Lucid Air“  (5)

„Tesla“ konkurencinėje kovoje su „Lucid“ vėl pirmauja. Gamintojas padidino „Model S“ nuvažiuojamą atstumą ir pranoko „Lucid Air“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-11-24 „Tesla“ vėl padidino „Model S“ nuvažiuojamą atstumą ir pranoko „Lucid Air“  (5)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų pradžioje „Tesla“ sugebėjo vienu įkrovimu padidinti „Model S“ nuvažiuojamą atstumą iki 402 mylių ir tai buvo naujas visų elektromobilių rekordas.

Po kelių mėnesių „Lucid“ pristatė pagrindinę savo elektrinio sedano „Air“ versiją, kurios nuvažiuojamas atstumas siekė 406 mylias, o jo kaina buvo konkurencinga „Model S“.

Reaguodamas į šį pranešimą, „Tesla“ generalinis direktorius Elonas Muskas sakė, kad „Tesla“ sumažins „Model S“ modelio kainą iki 69 420 JAV dolerių. Tai oficialiai patvirtino dviejų elektromobilių kompanijų konkurenciją, nors „Lucid“ dar nepardavė pirmosios transporto priemonės.

 

Dabar „Tesla“ vėl didina „Model S“ nuvažiuojamą atstumą. „Electrek“ skaitytojas aptiko šį mėnesį pagamintą visiškai naują „Tesla Model S“, o „Monroney“ lipdukas rodo atnaujintą 409 mylias vienu įkrovimu nuvažiuojamą atstumą. „Model S Long Range Plus“ pagaminimo data - 2020 metų lapkričio mėnuo.

Visgi, neaišku, kas lemia padidėjusį nuvažiuojamą atstumą - ar tai dėl programinės įrangos, techninės įrangos patobulinimų ar abiejų dalykų.

 

EPA dar turi atnaujinti savo svetainėje duomenis, tačiau jeigu jie jau pateko į „Monroney“ lipduką, tai rodo, kad informacija yra oficiali. „Tesla“ kol kas savo svetainėje taip pat neatnaujino informacijos.

Praėjusį mėnesį „Tesla“ ženkliai padidino „Model S Performance“ nuvažiuojamą atstumą, tačiau „Long Range Plus“ versija nebuvo atnaujinta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (5)