Pristatytas naujasis „Snapdragon 888“ procesorius – tokį turės galingiausi 2021 metų flagmanai ir jau aiškėja, kuris bus pirmasis  ()

Aukščiausio lygio „Snapdragon“ procesoriai dažniausiai montuojami „Android“ flagmanuose, tad ne išimtis ir naujasis „Snapdragon 888“ procesorius – tokį turės galingiausi 2021 metų telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visiškai naujas „Snapdragon 888“ procesorius pranoksta šių metų „Snapdragon 865“ ir „Snapdragon 865 Plus“ lustų rinkinius ir pateikia daugybę patobulinimų, kurie atspindi besikeičiančią išmaniųjų telefonų rinką.

Nors šių metų lustai palaiko 5G, „Snapdragon 888“ veiks greičiau ir patikimiau 5G tinkluose. Lygiai taip pat ir su dirbtiniu intelektu – tai ne nauja „Snapdragon“ serijos savybė, tačiau „888“ modelis per trumpesnį laiką galės atlikti daugiau DI pagrįstų skaičiavimų.

Naujasis mikroschemų rinkinys leis kamerai užfiksuoti 2,7 gigapikselio per sekundę, kas atitinka 120 nuotraukų 12MP raiška, o tai 35 proc. daugiau nei sugebėjo ankstesni „Snapdragon“ lustai.

 

Integruota „Adreno“ grafika taip pat atnaujinama, o dabar gali siekti iki 144 kadrų per sekundę (kad tai veiktų, jums reikės 144 Hz ekrano). Tai yra didžiausias kada nors matytas „Snapdragon“ serijos GPU našumas, sako „Qualcomm“, tačiau nesigilino į detalesnes specifikacijas.

Mes taip pat vis dar laukiame konkrečių duomenų, kiek apskritai greitesnis bus naujasis „Snapdragon 888“: tikimasi, kad jis atliks daugiau skaičiavimų per trumpesnį laiką, sunaudodamas mažiau energijos, palyginti su „Snapdragon 865“ serija.

Telefonų gamintojai, įskaitant „Asus“, „LG“, „Motorola“, „Realme“, „OnePlus“, „Oppo“ ir „Xiaomi“, jau įsipareigojo gaminti telefonus su „Snapdragon 888“, nors kol kas neturime daug informacijos.

 

Na, o „Xiaomi“ paskelbė, kad „Xiaomi Mi 11“ bus pirmasis pasaulyje telefonas su „Snapdragon 888“ lustu. Tuo tarpu „Weibo“ paskyroje „Redmi“ direktorius Lu Weibingas atskleidė, kad kitas prekės ženklo flagmanas taip pat bus tarp pirmųjų telefonų su „Snapdragon 888“, neatskleisdamas jokios informacijos apie pristatymo datą ar galimą telefono pavadinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: