„Subaru“ paskelbė apie naujo elektromobilio planus ir jums bus sunku patikėti, koks keistas šis pranešimas  (5)

„Subaru“ ilgą laiką apie elektromobilius apskritai negalvojo. Kartu su savo daline savininke „Toyota“ „Subaru“ galvojo tik apie hibridinius automobilius. Tačiau laikai keičiasi ir „Subaru Europe“ ką tik paskelbė apie būsimą elektromobilį. Ką norėtumėte apie jį sužinoti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patikėkite žurnalistais - „Subaru“ viešieji ryšiai yra vieni prasčiausių tarp pagrindinių automobilių gamintojų. Jei „Subaru“ nusisamdytų du paauglius ir suteiktų jiems prieigą prie savo socialinių tinklų ir pranešimų spaudai platinimo platformų, situacija pagerėtų keliais šimtais kartų. Šiemet „Subaru Europe“ paskelbė vos 3 pranešimus spaudai (ir kelias nuotraukų galerijas). Ir paskutinis iš jų yra susijęs su svarbiausiu artėjančiu įvykiu - nauju elektromobiliu.

Gruodžio 14 dieną, „Subaru Europe“ išplatino pranešimą spaudai, kuriame skelbiama, kad kompanija patvirtino, jog ruošiasi pristatyti naują elektromobilį. Jis dalinsis platforma su „Toyota“ ir bus maždaug „Forester“ dydžio visureigis. Pabrėžiama, kad elektromobilis reikalingas dėl kompanijos siekių sumažinti markės automobilių poveikį aplinkai ir norint patenkinti žmonių norus vairuoti alternatyviomis jėgainėmis varomus automobilius.

 

Koks tai bus automobilis? Na, anksčiau kitais kanalais buvo parodyta dizaino koncepcija „Subaru Evoltis“, tai tikriausiai tas automobilis atrodys taip. „Toyota“ neseniai paskelbė apie  „e-TNGA“ platformą, kuri tikriausiai taps to elektromobilio pagrindu.

Kada pamatysime „Subaru Evoltis“ gatvėse? Na, o čia jau baigiasi juokai apie „Subaru“ komunikaciją - kompanija skelbia, kad naujasis elektromobilis bus įvestas „pirmoje trečiojo dešimtmečio pusėje“. Rimtai. Bet kuriuo metu nuo dabar iki 2025-ųjų. Sklando gandai, kad „Subaru Evoltis“ pasirodys 2025-aisiais, nors kompanija tikrai norėtų paskubinti elektromobilio kūrimą.

 

Kada apie „Evoltis“ sužinosime daugiau? Vėlgi, klausykite tikslaus „Subaru“ atsakymo - „daugiau informacijos pasidalinsime kažkada kitais metais“.

Elektrinis „Subaru Forester“ skamba kaip gera idėja. Ir elektromobilių gamyba šiuo metu yra gera mintis. Kas ten žino - gal „Evoltis“ tikrai bus įspūdingas automobilis. Tačiau naujų elektromobilių per artimiausius kelis metus bus labai daug ir kompanijoms reikės išsiskirti. Kaip sužadinti žmonių emocijas, kai daugelis elektromobilių yra labai panašūs ir yra lyginami tik pagal nuobodžiai praktiškas kategorijas? „Subaru“, panašu, tai nerūpi apskritai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(13)
(3)

Komentarai (5)