„Bitcoin“ kaina peršoko 20 000 USD ribą ir yra didžiausia istorijoje  (1)

Užvakar geriausiai žinoma kriptovaliuta „Bitcoin“ pasiekė savo aukščiausią kainą istorijoje. „Bitcoin“ kaina po kelių savaičių bandymų perkopė 20 000 USD, bet ir tai nebuvo pabaiga. Kaina kilo ir toliau ir dabar yra didesnė nei 23 000 USD (rašymo metu).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors ateities niekas negali prognozuoti, bet dauguma analitikų sako, kad tai tik kilimo pradžia, o 2021 metai BTC kaina turėtų pasiekti 100 000 USD, o vėliau priartėti prie 300 000 USD. Suprantama, visada lengva prognozuoti, bet kaip bus iš tikrųjų parodys tik laikas. Jei kas ir norite investuoti į „Bitcoin“, niekada neskirkite didesnės sumos nei galite prarasti.

Daugeliui kyla klausimas, kodėl taip stipriai pabrango „Bitcoin“. Tam yra daug priežasčių, bet pagrindinės iš jų yra didelis institucijų dėmesys, netikrumas dėl centrinių bankų veiklos, kai spausdinamas didelis kiekis pinigų ir valiutos nuvertėja, o taip pat tikėjimas pačiu „Bitcoin“. Tokia institucija kaip „Grayscale“ jau seniai perka daugiau „Bitcoin“ nei iškasama. Rudenį savo „Bitcoin“ maišus pildė ir toks gigantas kaip „PayPal“ ir siūlo BTC įsigyti savo klientams. Taip pat yra ir daugelis kitų institucijų, kurios savo pinigų rezervus nusprendė laikyti „Bitcoin“ pavidalu, nes paprasti pinigai tiesiog nuvertėja.

Žinoma, „Bitcoin“ vertė gali staigiai kilusi staigiai ir nukristi. Tai dar nėra labai subrendusi rinka ir nestabilumas yra labai didelis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(8)
(2)
(6)

Komentarai (1)