Išaiškėjo netikėta būsimųjų „Samsung Galaxy S21“ flagmanų savybė: gerbėjai liks nusivylę (Video)  (6)

Kasdien vis daugiau sužinome apie būsimą Pietų Korėjos gamintojo flagmaną „Samsung Galaxy S21“. Tačiau informacija, kuria neseniai pasidalinta „YouTube“ kanale, yra labai nuvilianti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „YouTube“ kanalo Super Roader kūrėjų informacija, būsimieji „Samsung Galaxy S21“ flagmanai turės sutvirtinto polikarbonato nugarėles. Ir ši savybė galioja visiems „S21“ serijos modeliams – „S21“, „S21 Plus“ ir „S21 Ultra“.

Ką tai reiškia? Gamintojas atsisakys „Gorilla Glass“ stiklo ir naujame telefone naudos paprasčiausią plastiką.

Preteksto netikėti šia naujiena nėra. „YouTube“ kanalo Super Roader kūrėjas Johyunas Lee garsėja kaip turintis šaltinių tarp „Samsung“ darbuotojų, ir kaip pagal aprašymą matyti, pats yra dirbęs „Samsung Electronics“.

 

Vaizdo įraše Johyunas Lee kalba korėjiečių kalba. Norėdami matyti tiesioginį vertimą, naudokite nustatymo parinktis vaizdo įrašo apačioje.

„Samsung“  jau ne vienerius metus naudoja vis tobulinamą plastikinį korpuso variantą, vadinamą „3D Glasstic“. Tai sustiprinta polikarbonato medžiaga, panaši į stiklą. Medžiaga itin lengva ir kur kas pigesnė nei klasikinis plastikinis korpusas.

 

„Samsung“ kurį laiką „3D Glasstic“ taiko vidutinės klasės A serijai, tokį korpusą gavo ir naujausi „Galaxy Note 20“ bei „Galaxy S20 FE“ išmanieji telefonai. Jeigu tikėsime Johyunu Lee, tokį korpusą turės ir naujausi „Samsung Galaxy S21“.

Kuo pagrįstas šis sprendimas – nežinia. Tačiau jau sausio 14 d. „Samsung“ pristatys savo naujus „S21“ serijos modelius „Galaxy Unpacked 2021“ renginio metu, tada neabejotinai paaiškės visos detalės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: