Video simuliacijoje parodė įspūdingą „Lockheed Martin“ raketų potencialą: vykdyta ataka – prieš Rusijos S-400 sistemą (Video)  ()

JAV ginklų tiekėjas „Lockheed Martin“ pasidalijo įspūdingu trijų minučių vaizdo įrašu. Jame demonstruojama naujausia kompanijos tolimųjų tiksliųjų smūginių raketų sistema „PrSM“ imituojant ataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ataka“ vyko nepriekaištingai ir demonstruoja „Lockheed Martin“ ginklų sistemą ant žemės ir jos galimybes. Tai apima objektų puolimą, neutralizavimą, slopinimą ir sunaikinimą iš 499 km atstumo.

Bendrovės „PrSM“ raketoje yra intensyvi amunicijos (IM) varomoji sistema ir IM energinė naudingoji apkrova, kuri gali įvykdyti nustatytą „PrSM“ tikslą. Ji turi atviros sistemos stilių, kad būtų prieinama ir lanksti, suderinama su HIMARS ir M270 bei tobulinama ateityje.

 

„Lockheed Martin“ raketa „PrSM“ vasarą, kai buvo atidengta, patyrė daugybę bandymų. Kaip buvo paaiškinta tuo metu, „operacija raketa „PrSM“ turėtų būti sklandus perėjimas kariams, jau įpratusiems dirbti prie ATACMS sistemos“, – sakė generolai Johnas Rafferty ir Johnas Murray.

Kai kurios technikos, taktika ir procedūros pasikeis, tačiau armijos raketų įgulos naudos daug tos pačios programinės įrangos, kompiuterių ir platformų.

„Nežiūrint į mūsų kareivius, tai atrodo visiškai taip pat“, – sakė generolas Johnas Murray.

 

Neseniai paviešintame vaizdo įraše „PrSM“ galimybės demonstruojamos tarsi kompiuteriniame žaidime. Tačiau ši raketų sistema bus naudojama kur kas „tikroviškesnėse“ situacijose, o naujausias jos modeliavimas yra tik pradžia to, kas gali pasirodyti neįkainojama JAV gynybos ir karinių pajėgų vertybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(12)
(18)

Komentarai ()