Tokio Rubiko kubo dar nesate matę: „WowCube“ žaidimus perkelia į kitą dimensiją (Video)  ()

Naujoviškas Rubiko kubas „WowCube“ pasirodys CES 2021 inovacijų apdovanojimuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sugalvotas sūnaus ir tėvo komandos Savvos ir Iljos Osipovo, kubo formos žaislas turi po keturis spalvotus IPS ekranus kiekvienoje pusėje (iš viso 24) kartu su aštuoniais mikroprocesoriais ir akselerometru, paslėptu viduje. Kaip ir Rubiko kubo atveju, vartotojai gali jį sukti išilgai daugybinių ašių, nuolat keisdami ekranų lygiuotę.

Skirtingai nei Rubiko kubas, su juo galima nuveikti daug daugiau nei paprasčiausiai stengtis, kad kiekviena pusė būtų vienos spalvos. Naudodamiesi pridedama „iOS“/„Android“ programėle, vartotojai gali įkelti skirtingus žaidimus į įrenginį per „Bluetooth“, proceso metu keisdami animuotą ekraną.

 

Žaidimai žaidžiami sukant ir purtant prietaisą. Joks ekrano bakstelėjimas ar mygtuko paspaudimas nėra galimas.

Sistemai jau sukurta keletas žaidimų, įskaitant žodinius žaidimus, galvosūkius, labirintus ir arkadinio stiliaus žaidimus. Tačiau ji turi atvirą API (aplikacijų programavimo sąsają), skirtą trečiųjų šalių kūrėjams, norintiems kurti savo žaidimus. Be to, šis Rubiko kubas gali būti naudojamas ne tik žaidimų programoms, bet ir rodant tokią informaciją kaip laikas, data ir orai.

 

Paties prietaiso matmenys yra 70 x 70 mm iš abiejų pusių, o sveria 335 gramus. Teigiama, kad vienas integruotos 4320 mAh ličio jonų baterijos įkrovimas leidžia juo naudotis iki aštuonių valandų.

Kainos ir prieinamumas bus paskelbti sausį, kai „WowCube“ debiutuos CES. Potencialūs pirkėjai gali patikrinti atnaujinimus čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()