Sulankstomi telefonų ekranai įgauna pagreitį: lankstus „Corning“ ekranas debiutuos šių metų „Samsung“ telefone  ()

„Corning“ yra paskutiniame sulankstomo telefono ekrano stiklo kūrimo etape. 2021 metais išleidžiamas stiklas sustiprins konkurenciją su Vokietijos „Schott“ tiekiant juos „Samsung“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Corning“ atstovas spaudai teigė, kad įmonė yra paskutiniame sulenkiamo stiklo kūrimo etape, ir jie bus parduodami 2021 m.

Rugsėjį įmonė pareiškė, kad bando mėginius ir kad jie bus pradėti gaminti per ateinančius 12 mėnesių.

Štai, pavyzdžiui, Vokietijos kompanija „Schott“ yra išskirtinis itin plono stiklo substrato tiekėjas. Šis stiklo substratas naudojamas sulankstomuose „Samsung“ telefonuose. Kad ekranas taptų lankstus, stiklo substratas sujungiamas su „Samsung Display“ OLED ekranu.

Kuo svarbus „Corning“ sulankstomo stiklo pristatymas? Tai sustiprins „Samsung Electronics“ ir „Samsung Display“ konkurenciją.

„Samsung Display“ sudarė trejų metų išskirtinį pirkimo kontraktą su „Schott“ dėl jų stiklo substratų. Tačiau „Samsung Electronics“ mano, kad dėl šios išskirtinės sutarties jai yra mažai galimybių sumažinti sulankstomų ekranų kainą. Ji bando sukurti savo tiekimo grandinę, pati įsigydama „Corning“ pagamintus stiklo substratus.

Iš viso to išloš ir vartotojas, nes telefonai su lanksčiais ekranais turėtų pigti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()