Daugelio pamėgtas „POCO F2“ gali sulaukti atnaujinimo: gamintojas žada pristatyti ne tik telefoną, bet ir kitų produktų (Video)  ()

„POCO“ praėjusiais metais grįžo kaip nepriklausomas prekės ženklas ir pristatė platų telefonų asortimentą, pvz., „POCO X2“, „POCO F2 Pro“, „POCO M2 Pro“, „POCO M2“, „POCO X3“, „POCO C3“ ir „POCO M3“. Nors „POCO“ gerbėjai nekantriai laukė „POCO F2“, bendrovė nieko neatskleidė apie jo pristatymą. Dabar atrodo, kad „POCO F2“ paleidimo data gali būti ne taip jau toli, nes bendrovė oficialiai savo naujuoju pranešimu „Twitter“ paskyroje pranešė apie telefono atvykimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujame „Twitter“ įraše bendrovė pažvelgė į tai, ką pasiekė 2020 m. Praėjusiais metais gamintojas pardavė daugiau nei 1 000 000 „POCO“ telefonų ir užėmė 4 vietą Indijos išmaniųjų telefonų prekių ženklų sąraše.

Bendrovė siekia didesnių laimėjimų 2021 m. Remiantis naujausiomis ataskaitomis, galima pasakyti, kad 2021 m. gamintojas, neskaitant telefonų, išleis ir kitų produktų, tokių kaip TWS ausinės ir nešiojamieji kompiuteriai.

„Twitter“ įrašo pabaigoje gamintojas savo gerbėjams užsiminė apie „POCO F2“.

 

Yra tikimybė, kad „POCO F2“ galėtų būti vienas iš pirmųjų „POCO“ telefonų, debiutuosiančių 2021 m.

 

„Xiaomi Telegram“ grupėje žmonės pasidalijo pagrindinėmis „POCO F2“ specifikacijomis. Specifikacijų nutekėjimą patartina suvirškinti su žiupsneliu druskos, nes nėra patvirtintas jų tikrumas.

Nors „POCO F1“ buvo ypač pigus flagmanas, kuriame buvo montuojamas „Snapdragon 845“ lustų rinkinys, naujame nutekėjime teigiama, kad „POCO F2“ bus vidutinės klasės telefonas.

Pagal nutekėjimą „POCO F2“ modelio numeris yra K9A ir jis yra koduojamas kaip Courbet. Telefonas pasižymės AMOLED ekranu su 120Hz atsinaujinimo dažniu. Nutekėjime ekrano dydis nėra minimas.

 

 

4 250 mAh baterija palaikys įrenginį ir atvirkštinį įkrovimą. Jo globalus variantas palaikys NFC ryšį.

Tikimasi, kad galinę keturių kamerų sąranką sudarys įprasti objektyvai, tokie kaip plataus kampo, itin plataus kampo, makro ir gylio jutikliai. Jų konfigūracijos dar nėra žinomos.

Galiausiai, telefonas semsis energijos iš „Snapdragon 732G“, kuris yra tas pats mikroschemų rinkinys, montuojamas „POCO X3“ telefone.

Visgi, neužmirškime, kad šios specifikacijos tik gandų lygio. Bet jeigu apie telefoną užsimena pats gamintojas, verta tikėti, kad „POCO F2“ pasirodys šiais metais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: