„Samsung Galaxy S21 Ultra“ bus išskirtinis - gaus priedą, kuriuo iki šiol pasižymėdavo tik „Note“ serijos telefonai ir turės tai, kuo negalės pasigirti kiti jo broliai  (1)

Neseniai „Samsung“ patvirtino, kad „Galaxy S21“ serija bus oficialiai pristatyta sausio 14 d. Štai ką sužinojome apie būsimą „Galaxy S21 Ultra“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai internete pasklido „Samsung Galaxy S21 Ultra“ oficialaus dėklo „S View“ nuotrauka, kurioje matoma vieta, skirta „S Pen“ rašikliui. Sprendžiant iš nuotraukos, „S21 Ultra“ neturės rašikliui vietos korpuse, tad turėsite įsigyti specialų dėklą, kuriame ir bus laikomas rašiklis.

„S Pen“ rašiklis iki šiol buvo išskirtinai „Galaxy Note“ serijos aksesuaras. Jis visada, nuo pat pirmojo „Galaxy Note“ modelio buvo dedamas telefono korpuso viduje. Tad „S21 Ultra“ taps pirmuoju „Galaxy S“ serijos išmaniuoju telefonu, turinčių šį priedą.

 

Vokiečių tinklaraštis „WinFuture“ praneša, kad „S Pen“ rašiklis bus ganėtinai storas, lyginant su ankstesniais „Galaxy Note“ rašikliais. Be to, specialus dėklas laikys rašiklį reikiamoje padėtyje, kad jį būtų galima įkrauti belaidžiu ryšiu.

Dėl „Bluetooth“ rašiklio funkcijų, tokių kaip nuotolinis užraktas, akselerometras ir giroskopas, rašiklį visada privaloma laikyti rankoje.

Pranešama, kad pats „S Pen“ rašiklis kainuos 40 eurų. Tačiau „Samsung“ jį pasiūlys įsigyti kartu su specialiu dėklu, kaip aksesuarų komplektą.

Dar viena naujiena ta, kad „Galaxy S21 Ultra“ bus vienintelis šios serijos variantas, turintis „MicroSD“ lizdą. Kitaip tariant, tiek „Galaxy S21“, tiek „Galaxy S21 +“ neturės SD kortelės lizdo.

Teigiama, kad ši detalė paaiškėjo iš dviejų skirtingų šaltinių, o ne iš oficialaus specifikacijų lapo. Tačiau informacijos nutekintojas turi 9/10 patikimumo reitingą.

Kokiomis specifikacijomis pasižymės naujieji „Galaxy S21“ serijos išmanieji telefonai, sužinosime jau visai netrukus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: