Belgijos mobiliojo ryšio operatorius netyčia nutekino „Samsung Galaxy S21“ serijos kainas: geidžiantys naujųjų flagmanų liks patenkinti  ()

Jau po kelių dienų, sausio 14 d. „Samsung“ oficialiai pristatys „Galaxy S21“ seriją. Kasdien vis daugiau sužinome apie būsimų flagmanų specifikacijas, o dabar Belgijos mobiliojo ryšio operatorius netyčia paskelbė ir apie jų kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgijos mobiliojo ryšio operatorius „Voo“ savo internetinio puslapio kataloge paskelbė „Galaxy S21“ serijos modelių kainas.

Pigiausias „Galaxy S21“ su 128 GB atmintimi bus parduodamas už 849 eurus be jokios sutarties. Su identiška atmintimi „Galaxy S21 +“ bus parduodamas už 1049 eurus.

Įdomu tai, kad „Galaxy S21“ ir „Galaxy S21 +“ bus pigesni nei jų pirmtakai. Visgi, brangiausias, 256 GB atmintį turintis „Galaxy S21 Ultra“ modelis bus siūlomas už 1 399 eurus, t. y. tiek pat, kiek kainavo jo pirmtakas.

 

Prieš pašalinant informaciją iš Belgijos mobiliojo ryšio operatorius „Voo“ internetinio puslapio, spėta pamatyti, kad Europai skirti išmanieji turės „Exynos 2100“ lustų rinkinį.

Atsižvelgiant į „Samsung“ pastangas kuriant lustą, tikimės, kad našumas bus aukščiausio lygio. „Samsung“ taip pat išleis „Snapdragon 888“ versijas tam tikrose rinkose.

Išmanieji pasižymės „Android 11“ operacine sistema, „AMOLED“ ekranu, USB-C jungtimi, 3,5 mm garso lizdu ir dar daugiau. Modeliuose taip pat bus greitasis įkrovimas ir belaidžio įkrovimo palaikymas. O be viso to, „Galaxy S21 Ultra“ modelis palaikys „S Pen“ rašiklio funkciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: