Ant kortos pastatyta beveik ketvirtis milijardo: žmogui liko tik du bandymai atrakinti savo „Bitcoin“ sąskaitą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-01-15 00:23
kurk tu jų kiek nori, reikės įtikinti žmones, kad jos kažko vertos, kad jas pradėtų pirkti.
conjurer 2021-01-15 01:59
272 milihardai eurų altcoinuose sako kad kažkas yra įtikintas. Čia beje daugiau nei didysis kombinatorius vertas. Nors kaip minėjau ne top 10 esančios kriptovaliutos bendrai vertos tik ~87 milijardų eurų, o lietuvių bitlitas niekada nebuvo patekęs į prekybą, taigi buvo bevertis. Kaip ir rusų centrazlituota kriptovaliuta. Taip pat btc paskutiniu metu apie 10 kartų pabrango nuo žemiausio taško per 2 metus, taigi gali tas sumas padalinti iš 10, kad turėtum apatinį vertės rėžį. Ir vis tiek gaunasi nesveiki pinigai.
jilted 2021-01-15 17:18
Nu, o ką daryt Rusui, kuris už x rublių 2013 metais pardavė 5 Kalašnikovus ir paskaičiavo, kad 2014 pardavęs dar tiek pat galės nusipirkt mersą iš Vokietijos. Bet va, didis XXI a. užkariautojas Putinas sugalvojo užimt Krymą ir rublio kursas staiga krito per pus. Tai jo rubliai banko sąskaitoje nuvertėjo ir dabar, kad nusipirktų tą patį mersą jam reikia parduoti iš viso 4x daugiau Kalašnikovų, nei buvo paskaičiavęs. BTC iš esmės nėra gera valiuta kasdieninėms operacijoms, dėl sudėtingo ir ilgo pervedimo. Į BTC turėtum žiūrėti labiau iš investicinės pusės, ne ką su juo gali veikti. O kodėl alternatyvios valiutos nebūtinai kažką pakeis conjurer jau paaiškino. Ir kaip jau sakiau kriptovaliutos vertę didžiąja dalimi lemia žmonių tikėjimas ir pasirinkimas į ją investuoti. Kol įprastos valiutos pasitikėjimas atsiranda iš to, kokia tvirta šalies ekonomika ir panašių faktorių, tai kriptovaliutos yra burbulas, ir visi (nors kiek adekvatūs) tai supranta, bet valiuta decentralizuota ir kol nėra kažkokios jėgos, kuri panorėjus gali staiga tą burbulą susprogdinti, tol tas burbulas laikysis ir žmonės turės drąsos investuoti. Jis visiškai nereguliuojamas, bet tai ir daro jį patraukliu.
HardAxe 2021-01-15 17:43
Aš kalbu apie tai, kad jeigu mes išleisim savo techCoiną reikės kažką įtikinti jį pirkti/kasti. Kad žmonės vertina populiarias valutas diskutuoti nereikia.
conjurer 2021-01-15 19:11
bendrai vertas apie 500 eurų. Net kai žmonės kurdami kriptovaliutą, bando įtikinti kad tai scamas, jos vertė kažkokia atsiranda. Gal jos kažkada atsigaus kaip retro kriptovaliutos, bet dabar nieko rimto.