„Gelbėtojų“ aktorius D. Hasselhoffas parduoda legendinį „Ratuotą riterį“: pirkėjui raktelius įteiks asmeniškai (Video)  ()

Žymus amerikiečių aktorius Deividas Hasselhoffas aukcione parduoda savo automobilį iš kultinės ir klasikinės devintojo dešimtmečio televizijos laidos, rašo specializuotas portalas „Motorauthority“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„LiveAuctioneers“ vykdo „The Hoff“ asmeninių atsiminimų kolekcijos aukcioną, įskaitant „KITT Pontiac Firebird Trans Am“.

Automobilis šiuo metu yra Jungtinėje Karalystėje, o „Gelbėtojų“ ir „Amerikos talentų“ žvaigždė pats jį pristatys naujam savininkui, jei pirkėjo pasiūlyta suma bent 25 proc. viršys pradinę transporto priemonės kainą. Pradinė garsiosios transporto priemonės kaina nurodyta tarp 175 tūkst. ir 300 tūkst. JAV dolerių.

Aukcionas baigsis sausio 23 d.

„Pontiac Firebird Trans Am“ apibūdinamas kaip „visiškai veikiantis“, nors neaišku, ar jis yra tikras „Ratuoto riterio“ originalas, ar jo kopija. Parodoje KITT („Knight Industries Two Thousand“) pristatė daugybę programėlių, įskaitant neperšaunamą išorinį apvalkalą, liepsnosvaidį, reaktyvinį variklį ir dirbtinio intelekto valdymo sistemą, kuri apgautų serialo veikėją Michaelą Knightą.

 

„Ratuotas riteris“ buvo rodomas 1982–1986 m. ir turėjo keturis sezonus bei 90 epizodų. Tai buvo neilgai trunkanti televizijos laida, tačiau D.Hasselhoffas ir KITT pavertė „Ratuotą riterį“ kultine klasika.

Kalbantis „Trans Am“ pelnė vietą šalia tokių transporto priemonių kaip „DeLorean“ laiko mašina iš filmo „Atgal į ateitį“ ir „A-Team“ mikroautobusas automobilių popkultūros panteone.

 

Nauja „Ratuoto riterio“ versija pasirodė 2008 m., naudojant „Ford Mustang Shelby GT500“ kaip KITT, nes „Trans Am“ nebebuvo gaminamas. Ta paroda truko tik vieną sezoną.

2020 m. rugpjūtį medijos kompanija „Variety“ pranešė, kad yra kuriamas filmas „Raituotas riteris“, kuriame dalyvauja „Greiti ir įsiutę 7“ režisieriaus Jameso Wano gamybos įmonė, tačiau oficialus pranešimas nebuvo paskelbtas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai ()