Staigmena „Xiaomi“ gerbėjams: šiemet pasirodys „Xiaomi Mi MIX 4“ - turės išskirtinai laukiamą technologiją  ()

Paskutinį kartą „Xiaomi“ išmanųjį telefoną iš „MIX“ serijos išleido 2019 m. gegužę, kai pristatė „Mi MIX 3 5G“. Praėjo beveik dveji metai ir atrodo, kad „Xiaomi“ dabar atnaujins seriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak patikimo informacijos nutekintojo DigitalChatStation, šiemet atkeliaus naujas „Xiaomi Mi MIX“ telefonas. Tačiau šis įrenginys nebus paleistas anksčiau nei „Xiaomi Mi 11 Pro“. Spėjama, kad „Xiaomi Mi 11 Pro“ turėtų atkeliauti šių metų vasarį arba kovą.

„Mi MIX 4“, „MIUI 13“ ir „Mi Note 11“ neseniai pasirodė oficialios Europos MIUI svetainės (miui.com) HTML kode. Tačiau nuo tada apie šiuos įrenginius nieko daugiau nebuvo pranešta.

Šiuo metu yra labai mažai naujienų apie „Xiaomi Mi MIX 4“.

 

Primename, kad „Xiaomi Mi MIX 3 4G“ buvo išleistas 2018 m. spalio mėn, o 5G versiją turėjome 2019 m. gegužės mėn. Nuo to laiko nebuvo jokių pranešimų apie „MIX“ seriją.

„Mi MIX 4“ bus ketvirtasis „Mi MIX“ serijos produktas. Šiuo metu internautai yra labai entuziastingi dėl „Xiaomi Mi MIX 4“, kadangi gamintojas paskelbė, jog šiais metais išleis trečiosios kartos po ekranu montuojamos kameros technologiją ir pradės masinę gamybą.

 

Manoma, kad „Xiaomi“ jau antroje metų pusėje pristatys išmaniuosius telefonus, turinčius šią technologiją. Šis sprendimas leis visiškai atsisakyti ekrano išpjovų ir vartotojui pasiūlyti vientisą, simetrišką matricą.

Labai tikėtina, jog pirmasis „Xiaomi“ išmanusis telefonas su šia technologija bus „Xiaomi Mi MIX 4“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(12)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: