„Samsung“ ruošia vidutinės klasės išmanųjį telefoną su milžiniška 7000 mAh baterija: pasižymės „Exynos 9825“ procesoriumi ir didesniu nei įprasta gamintojui greituoju įkrovimu  ()

„Samsung“ išleido savo pirmuosius 2021 metų flagmanus „Galaxy S21“, „S21 +“ ir „S21 Ultra“. Dabar, kai gamintojas baigė savo aukšto lygio įrenginių pristatymą, jis gali sutelkti dėmesį į vidutinės klasės segmentą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pietų Korėjos išmaniųjų telefonų gamintojas, sukūręs „Galaxy A“ ir „M“ seriją, sukėlė perversmą savo išmaniųjų telefonų versle. Dabar bendrovė ruošiasi pristatyti pirmuosius 2021 metų išmaniuosius telefonus už prieinamą kainą. Na, ir ko gero, vienas iš pirmųjų įrenginių bus „Galaxy M62“.

JAV Federalinės ryšių komisijos (FCC) sertifikacijos duomenų bazėje telefono modelis žymimas M-M62F/DS. Šis modelio numeris rodo, kad įrenginys gaus „Galaxy M62“ vardą.

Įdomu tai, kad prietaisas turės didžiulę 7000 mAh bateriją. Tai bus antrasis „Samsung“ išmanusis telefonas su tokio dydžio baterija.

Kol kas „Samsung“ yra vienintelis gamintojas rinkoje, tiekiantis išmaniuosius telefonus su tokios talpos baterijomis. Kitos kompanijos, tokios kaip „Xiaomi“, pradeda žaisti pagal 6000 mAh standartą.

 

Be to, FCC sąrašas taip pat patvirtina, kad „Galaxy M62“ turės 3,5 mm ausinių lizdą, USB-C jungtį ir per ją vykdomą 25 W greitojo įkrovimo funkciją. 25 W įkrovikliui gali užtrukti šiek tiek laiko įkrauti tokio dydžio bateriją, tačiau tai yra žymiai daugiau, nei „Samsung“ paprastai siūlo savo vidutinės klasės išmaniesiems telefonams. Dauguma „Galaxy A“ ir „M“ įrenginių vis dar įstrigę ties 15 W greitojo įkrovimo riba.

Įdomu tai, kad buvo manoma, jog įrenginys yra planšetinis kompiuteris, tačiau dabar FCC patvirtina, kad tai išmanusis telefonas.

Kitas įdomus faktas yra tas, kad JAV reguliavimo institucijos svetainėje taip pat yra modelio kodas SM-E625F/DS. Akivaizdu, kad „Samsung“ pasiūlys kitą šio įrenginio variantą kaip „Galaxy F62“. „F“ serija praėjusiais metais pasirodė kaip „į kamerą orientuota“ išmaniųjų telefonų serija tam tikrose rinkose. Be talpios baterijos, prietaisas taip pat gali būti su galingomis kameromis.

 

Deja, FCC nepateikia duomenų apie išmaniojo telefono vidų. Tačiau „Geekbench“ jau turi ką pasakyti apie SM-E625F. Pasak populiarios išmaniųjų telefonų galios testavimo platformos, telefonas turės „Exynos 9825“ lustą, 6 GB RAM ir „Android 11 OS“. Modelio numeryje esantis DS taip pat patvirtina dviejų SIM kortelių palaikymą.

Tikimasi, kad per ateinančias savaites paaiškės daugiau informacijos apie pirmuosius 2021 metų vidutinės klasės telefonus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: