Svarbus vaizdo įrašas sugadintas nepataisomai? Tikrai ne! Su „Wondershare Repairit“ susigrąžinsite praktiškai bet kokį įrašą - palaikomi populiariausi formatai, suderinama su daugybe įrenginių, iki 4K atkūrimas ir viskas nemokamai bei Online (Video)  ()

„Wondershare Repairit“ - labai funkcionalus ir naudingas įrankis, leisiantis iš numirusių prikelti praktiškai bet kokį sugadintą vaizdo įrašą. Ir puiku yra tai, kad šį įrankį galima išbandyti nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai yra daugeliui taip nutikę, kad lyg iš niekur atminties kortelėje, USB atmintuke, vaizdo registratoriuje ar ir tame pačiame kompiuteryje vaizdo įrašas ėmė ir užstrigo.

Staiga pradedamos rodyti neaiškios lentelės, klaidų kodai ir kita dažnam menkai suprantama ir dar labiau erzinanti informacija.

Tokiais atvejais mažai kam rūpi, kas čia nutiko. Esminis dalykas yra, kaip susigrąžinti kone akyse sugadintą svarbų vaizdo įrašą.

Štai čia ir pagelbės Online Video Repair, FREE įrankis. 

Geriausia yra tai, kad šį sugadintų vaizdo įrašų atstatymo įrankį galima išbandyti visiškai nemokamai.

Nereikia jokių registracijų ar dar kažkokių papildomų veiksmų. Tiesiog įkeliame sugadintą vaizdo įrašą, Online režimu vaizdo įrašas bus sutvarkytas ir beliks jį atsisiųsti.

Žinoma, Online versija yra kiek apribota, palyginus su pilna „Wondershare Repairit“ programa, tačiau daugeliui ir Online režimu suteikiamų galimybių užteks.

Čia galima per vieną dieną taip nemokamai Online režimu sutvarkyti iki 10 vaizdo įrašų failų, palaikomi 3 jų formatai (patys populiariausi: MP4, MOV ir FLV), vaizdo įrašai turi būti ne didesni kaip 200 MB, vienu metu tvarkomas vienas vaizdo įrašas ir t.t. Baziniams poreikiams užtektinai.

 

Taip galima sutvarkyti dėl įvairių pažeidimų sugadintus ir nebe paleidžiamus vaizdo įrašus: dėl įvairių klaidų kodų, problemų su metaduomenimis, kadrų, parametrų, juodo ekrano problemų, vaizdo sustingimo, įrašo nepasileidimo, mirgėjimo, garso nesinchronizavimo ir t.t.

Šaunu ir tai, kad sugadintus ir tinkamai neveikiančius vaizdo įrašus galima sutvarkyti iš labai įvairių laikmenų ir prietaisų:

  • atminties kortelių - SDSC, SDIO, SDHC, SDXC ir kt.;
  • visų kompiuterių modelių - Apple, Asus, Dell, HP, Lenovo ir t.t.;
  • įvairių kompanijų USB atmintukų - SanDisk, Kingston, Sony ir t.t.;
  • pačių įvairiausių kamerų (fotoaparatų, dronų, veiksmo kamerų, vaizdo registratorių ir kt.) - Canon, Sony, GoPro, DJI ir kitų gamintojų;
  • išmaniųjų telefonų - iPhone, iPad, Samsung, Huawei ir visų kitų Android telefonų;
  • įvairių vaizdo leistuvų - VLC Media Player, Windows Media Player, MX player ir kt.

 

Tad iš esmės Online Video Repair, FREE įrankio pilnai pakaks sutvarkyti nedidelės apimties problemų kamuojamus vaizdo įrašus.

Jei norite daugiau funkcionalumo, papildomų funkcijų, daugiau palaikomų formatų ir taip toliau, tada renkamės advanced video repair tool.

Tai jau yra pilnas „Wondershare Repairit“ įrankis ir šią programą galima atsisiųsti į Windows (64 bit'ų) ir Mac OS kompiuterius.

Čia jau gausime 100 proc. programinį paketą su didesniu funkcionalumu. Štai ir palaikomų vaizdo įrašų formatų turėsime daugiau: MOV, MP4, M4V, M2TS, MKV, MTS, 3GP, AVI, FLV ir kt. Netgi palaikomas naujausias INSV formatas.

Programoje taip pat nėra jokių vaizdo įrašų dydžio apribojimų. Online režime galima įkelti ir sutvarkyti ne didesnį nei 200 MB dydžio failą. „Wondershare Repairit“ programoje tokio limito nėra.

Taip pat čia jau galima įkelti ir vienu metu tvarkyti keletą skirtingų vaizdo įrašų failų. Procesas vyksta kur kas greičiau.

Tuo pačiu suteikiamos ir papildomos atstatomų sugadintų vaizdo įrašų redagavimo galimybės. Prieš išsaugant juos galima peržiūrėti, papildomai tvarkyti ir t.t. Palaikomas ir Advanced Repair režimas, kas suteiks dar daugiau įvairių funkcijų.

 

Tad su „Wondershare Repairit“ programa galima susigrąžinti bet kokios apimties ir iki 4K raiška nufilmuotą vaizdą.

Taigi, apibendrinant galima gana drąsiai sakyti, kad tai išties labai reikalingas įrankis, kurio naudą pajus tiek mėgėjai, tiek ir profesionaliai su vaizdo įrašais dirbantys specialistai.

Jeigu susidomėjote ir turite svarbių vaizdo įrašų, kurių niekaip nesisekė atgaivinti, tai galite juos dabar pat nemokamai išbandyti atkurti.

O jei norėsis dar daugiau ir neužteks visų tų funkcijų, kurias užtikrina nemokama Online versija, tada siūlome išbandyti pilną paketą - „Wondershare Repairit“ . Joje yra dar daugiau naudingų funkcijų.

Kaip naudotis ir ką sugeba „Wondershare Repairit“ programa ir Online režimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai ()