Šių flagmanų norės visi: aiškėja žudikiškos „Huawei P50“ galimybės  ()

„Huawei“, kamuojami JAV sankcijų, stojasi ant kojų. Jau netrukus Kinijos technologijų milžinas pristatys naujuosius „P“ serijos flagmanus. Ką apie juos žinome?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešėjas, kuris teigė esąs „vidinis įmonės produktų testuotojas“, teigė, kad įprastos „Huawei P50“ serijos versijos ekranas pasižymės 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o aukščiausios klasės versija – 120 Hz.

Telefonuose planuojama montuoti „Kirin 9000“ ir „9000e“ lustus. Be to, telefono viršuje rasime nedidelį asmenukių kameros apskritimą.

Informatoriaus teigimu, šios serijos flagmanų ekranų kokybė bus „ne prastesnė nei „Xiaomi Mi 11“.

 

Be to, telefonai naudos galines „Leica“ kameras. Pagrindinė kamerų sistema bus panaši į „Huawei Mate 40“, tačiau priartinimo galimybės padidintos net iki 200 kartų.

Įprasta šios serijos modelių versija palaikys 66 W laidinį greitąjį įkrovimą + 50 W greitąjį belaidį įkrovimą. Tačiau „Huawei“ svarsto greitojo 135 W įkrovimo galimybę, visgi, dėl baterijos talpos ir ilgaamžiškumo galutinai dar nenuspręsta.

Įdomu tai, kad naujieji „Huawei“ flagmanai nebus komplektuojami su „Harmony OS 2.0“ sistema. Juose veiks EMUI 11. Prieš tai girdėjome, kad globalios versijos „Huawei P50“ bus dviejų versijų – „Android“ ir „Harmony OS“, tačiau Kinija gaus tik „Harmony“ OS versiją.

 

„Huawei P50“ serijoje bus 4 erdviniai garsiakalbiai ir patobulintas vibracijos variklis. Įrenginys bus lengvesnis ir plonesnis nei „Mate 40“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(29)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: