Įspūdingo LG susukamo išmanaus telefono taip ir nepamatysime? Kompanijoje vyksta kardinalūs pokyčiai (Video)  ()

Pietų Korėjos elektronikos milžinė LG gali palikti išmaniųjų telefonų rinką. Tai stebina, turint omenyje tai, kad visai neseniai CES parodoje pristatė naują susukamą išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sklando gandai, kad LG generalinis direktorius Kwonas Bong-Seokas išsiuntė darbuotojams laišką, kuriame užsiminė apie tai, kad šioje srityje įvyks dideli pokyčiai.

Tai gali būti tiesa, atsižvelgiant į tai, kad įmonės išmaniųjų telefonų verslas per pastaruosius penkerius metus prarado apie 4,5 mlrd. JAV dolerių.

Pirmiausia šią žinią pranešė „The Korea Herald“.

„Nepaisant jokių išmaniųjų telefonų verslo veiklos krypties pokyčių, užimtumas išliks, todėl jaudintis nereikia“, – rašė Bong-Seokas, kaip pranešė „The Korea Herald“.

Prie šio komentaro LG atstovas spaudai „The Korea Herald“ sakė, kad „kadangi konkurencija pasaulinėje mobiliųjų įrenginių rinkoje darosi vis aštresnė, atėjo laikas LG priimti šaltą sprendimą ir geriausią pasirinkimą“.

 

„Bendrovė svarsto visas įmanomas priemones, įskaitant išmaniųjų telefonų verslo pardavimą, galutinį nutraukimą ar apimčių sumažinimą“.

Niekas dar nėra baigta ar paskelbta oficialiai, tačiau naujienos tam tikru požiūriu yra netikėtos, nes LG šių metų „CES 2021“ pristatė išmanųjį telefoną su sukamu ekranu.

Kita vertus, negali būti aklas, matydamas ilgą išmaniųjų telefonų konkurentų, tokių kaip „Apple“, „Samsung“ ir „Huawei“, sąrašą ir, kad LG išmaniųjų telefonų pelnas pastaruosius penkerius metus nuolat mažėjo. „Counterpoint“ duomenys aiškiai parodo išmaniųjų telefonų gamintojų JAV rinkos dalį, kur LG susirenka tik trupinius.

 

Tačiau užimama rinkos dalis nesumažėjo be kovos. Pavyzdžiui, praėjusiais metais LG uždarė savo išmaniųjų telefonų „G“ seriją, kad sutelktų dėmesį į naujus išmaniųjų telefonų projektus, ir nuo tada pristatė du flagmanus – „LG Velvet“ ir „LG Wing“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: