Pristatomas išmanusis laikrodis šiuolaikišką stilių mėgstančioms, modernioms moterims – „Garmin Lily“ (Video)  (1)

„Garmin“ pristato naują elegantišką išmanųjį laikrodį – Lily, kurio klasikinis dizainas derinamas su patogumu, teikiamu įdiegiamų išmaniųjų technologijų. Laikrodis tinka toms, kurios ieško madingai atrodančio išmaniojo laikrodžio, bet kurioms taip pat svarbu jo išmaniosios funkcijos. „Garmin“ ypatingą dėmesį skyrė tiems gaminio ypatumams ir funkcijoms, kuriais šiuolaikiška moteris galės pasinaudoti visose savo gyvenimo situacijose nuo menstruacinio ciklo stebėsenos iki nėštumo stebėsenos, kuriai skirta naujausia funkcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lily yra pirmasis toks išmanusis laikrodis: moteriškas, rafinuotas ir elegantiškas, tačiau jame įdiegtos reikalingiausios sveikatos stebėsenai ir kūno rengybai funkcijos“, – sakė Susana Leimanė, „Garmin“ viceprezidentė, atsakinga už tarptautinę rinkodarą. „Garmin“ siekia kurti gaminius, kurie visiškai atitiktų mūsų klienčių reikmes. Šiuo atveju sukūrėme kompaktišką, stilingą išmanųjį laikrodį su funkcijomis, skirtomis šiuolaikiškai ir aktyviai moteriai“.

Lily laikrodžio dizainą įkvėpė klasikiniai, į juvelyrinius dirbinius panašūs laikrodžiai, skirti mažesnės rankos riešui. Šio laikrodžio korpusas – 34 mm, mažiausias iš kada nors sukurtų „Garmin“, laikrodis papildys šiuolaikinės moters įvaizdį ir bus naudingas kiekvieną dieną. Lily yra dviejų modelių – klasikinio ir sportinio, skirtingų spalvų, su itališku odiniu arba silikoniniu dirželiu. Visi laikrodžiai turi rafinuotą puošnų lietimui jautrų ir spalvotą ekraną.

 

Lily yra ne tik aksesuaras, bet ir technologiškai pažangus išmanusis laikrodis, skirtas sveikatos būklei stebėti ir gerai savijautai palaikyti, nes įdiegta: 

  • Sveikatos stebėsenos visą parą funkcijos, apimančios kvėpavimą, kraujo įsotinimą deguonimi (Pulse Ox), streso lygį, miego kokybę, širdies ritmo ir kūno energijos lygio pokyčius, kurie susiję su treniruotėmis, poilsiu ir miegu.
  • Menstruacinio ciklo ir nėštumo stebėjimo duomenys gali būti susieti su kitais sveikatos ir savijautos įvertinimo duomenimis.
  • Pakilus streso lygiui, siūlomi kvėpavimo pratimai koncentracijai pagerinti ir stresui sumažinti.
  • Įdiegtos taikomosios programos, skirtos jogai, pilatesui, kardiotreniruotėms, pratimams su dviračiu-treniruokliu ir kt.
  • Kaupiami duomenys apie veiklą dienos metu: nueitų žingsnių, suvartotų kalorijų skaičius, intensyvios veiklos trukmė minutėmis ir kt.

 

Išmaniojo laikrodžio baterija veikia iki 5 dienų, todėl laikrodžiu galima ilgą laiką be pertrūkio naudotis, gaunant pranešimus apie gaunamus skambučius, teksto žinutes, socialinių tinklų naujienas, taip pat galima sekti kalendoriaus atnaujinimus ir dienos planą. Android naudotojos taip pat gali raštu atsakyti į gautas žinutes. Saugos užtikrinimo funkcija LiveTrack padeda draugams ir šeimai sekti naudotoją veiklos lauke metu, o išmanusis pagalbininkas išsiųs duomenis apie buvimo vietą kritiniu atveju. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (1)