34 tūkstančiai eurų, kad žaistumėte kompiuterinius žaidimus - ar tai tik ne jūsų svajonių darbas?  (2)

Britų žaidimų kompiuterių kompanija OPSYS ieško naujo specialisto. Jo užduotis - žaisti kompiuterinius žaidimus vienais geriausių kompiuterių pasaulyje. Ir už tai jis gaus solidų atlygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tik nuo žaidimų priklausomo žmogaus“ - tokio specialisto ieško OPSYS. OPSYS - tai žaidimų kompiuterių gamintojas (gal labiau surinkėjas), įsikūręs Jungtinėje Karalystėje. Ir nors techniškai kompanija ieško inžinieriaus, jam nereikalingas joks specialus išsilavinimas. Žmogus tiesiog turi būti visiškai pasinėręs į žaidimus.

OPSYS nedetalizavo, ką priimtam specialistui reikės daryti. Žinoma, reikės daug žaisti, bet tuomet? Na, reikės vertinti žaidimų kompiuterius, bet kaip? OPSYS teigia, kad šis žmogus privalės žinoti, apie ką kalbasi žaidimų entuziastai, kokie interneto memai dabar yra populiarūs, todėl galima numanyti, kad darbas yra susijęs su viešaisiais ryšiais.

 

Tiesą sakant, pati darbuotojo paieška yra susijusi su viešaisiais ryšiais. Siūlomas atlygis - 34 tūkstančiai eurų. Didelė suma? Na, beveik trys tūkstančiai eurų per mėnesį. Taigi, tikrai ne milžiniški pinigai. Tiesą sakant, daugelis kompiuterinių žaidimų kompanijų turi testuotojus, kurie irgi žaidžia daug kompiuterinių žaidimų, bet uždirba daugiau.

 

Bet kuriuo atveju, OPSYS atrankos procesas apima ir 60 sekundžių vaizdo įrašą, kuriame kandidatas turi paaiškinti, kodėl jis yra tinkamiausias šiam darbui. „Twitter“ ar „Instagram“ tinkle paskelbtas vaizdo įrašas turi būti pažymėtas kompanijos grotažyme, taip gerindamas jos žinomumą.

Beje, panašu, kad galite kandidatuoti ir jūs, nepriklausomai nuo to, kur gyvenate. Nors tai - nuolatinis darbas, jis dirbamas nuotoliniu būdu. Dalyvauti atrankoje galima iki balandžio 9 dienos, o jau 12-ąją bus vykdomi interviu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (2)