Naujojo „Tesla Model S“ elektromobilio pramogų sistemos galia bus kaip „PlayStation 5“: čia galėsite žaisti ir pačius geriausius žaidimus (Foto)  (2)

Prieš keletą dienų buvo pranešta, kad atnaujintas „Tesla Model S“ modelis turės visiškai naują pramogų sistemą su 10 TFLOPs galia. Tai leis ekranuose ne tik žiūrėti video, bet ir žaisti žaidimus, tokius kaip „Witcher 3“. „Model S“ atnaujinimai, žinoma, palietė ne tik pramogų sistemą. „Model S“ turės naują galios agregatą ir dar daug kitų atnaujinimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai greitai po naujos „Model S“ pramogų sistemos atskleidimo pasirodė ir diagrama su šios sistemos širdimi – „Navi 23“ grafikos procesoriumi. „Navi 23“ yra dar neišleistas AMD grafikos procesorius ir turės 32 vykdomuosius vienetus. Tai atitinka 2048 stream procesorius. Atminties valdiklis bus 128 bit, o atminties kiekis „Tesla Model S“ sistemoje sieks 8 GB. Atmintis bus GDDR6 tipo ir suteiks 224 GB/s duomenų pralaidumą. Norint su „Navi 23“ pasiekti 10 TFLOPs skaičiuojamąją galią grafikos procesorius turės veikti 2,44 GHz dažniu, kas su RDNA 2 architektūra yra lengvai įgyvendinama.

Beje, ši „Tesla Model S“ pramogų sistema turės panašią grafikos skaičiuojamąją galią kaip ir „PlayStation 5“. Tiesa, kol kas nėra aišku, koks bus šios „Model S“ pramogų sistemos procesorius, bet tai irgi turėtų būti AMD gaminys.

JAV „Tesla Model S“ jau galima užsisakyti iš anksto už 80 000 USD sumą. Automobiliai realiai bus išleidžiami kovo mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(10)
(3)
(7)

Komentarai (2)