Pristatė „Sony Xperia Pro“: išskirtinės savybės ir stulbinama kaina, kuriai niekas nebuvo pasiruošęs (Video)  ()

„Sony“ pagaliau išleido savo „Xperia Pro“ išmanųjį telefoną, apie kurį paskelbė dar 2020 m. vasario mėn. Tai išskirtinis tik JAV rinkai skirtas išmanusis už stulbinančią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sony“ laukė savo naujosios „Alpha 1“ pilno kadro kameros paskelbimo, kad „Xperia Pro“ būtų galima pradėti pardavinėti JAV rinkoje.

„Xperia Pro“ yra geresnė „Xperia 1 II“ versija su keturiomis 5G (mmWave) antenomis ir „micro-HDMI“ jungtimi. Tai leidžia jį naudoti kaip išorinį „Sony Alpha“ fotoaparato monitorių, kuris gali prisijungti prie FTP serverio ir akimirksniu įkelti nuotraukas bei vaizdo įrašus, užfiksuotus „Sony“ kamera.

 

Telefone rasime trigubą 12MP kamerą, suteikiančią fazės aptikimo automatinį fokusavimą visiems jutikliams, palaikant žmogaus ir gyvūno akių automatinį fokusavimą ir 20 kadrų per sekundę fotografavimą naudojant AF (automatinį fokusavimą) ir AE (automatinę ekspoziciją).

„Xperia Pro“ turi 6,5 colių OLED ekraną su aukštu 21:9 formato santykiu ir 3840 x 1644 skiriamąja geba. Po gaubtu telefone yra „Snapdragon 865“ lustų rinkinys, kuris galią semiasi iš 4000 mAh baterijos.

„Sony Xperia Pro“ su 5G parduodamas per „Verizon“ už stulbinančią 2 500 JAV dolerių (maždaug 2060 eurų) kainą. Taip pat bus parduodami 4G modeliai, tačiau jų kaina kol kas neatskleista.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(23)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: