Ilgai lauktas antros kartos „Tesla Roadster“ pagaliau bus pradėtas gaminti: bus sportiškiausias visų laikų „Tesla“ modelis su greičiausiu įsibėgėjimu ir įmantriomis savybėmis  (1)

Ilgai lauktas antros kartos „Tesla Roadster“ jau mato šviesą tunelio gale – Elonas Muskas atskleidė gamybos planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla“ generalinis diretorius Elonas Muskas, paklaustas apie šį itin greitą elektromobilį, atsakė, kad inžinerijos darbai eina į pabaigą, o gamyba bus pradėta 2022 m.

„Šiais metais baigiant inžinerinius darbus, gamyba bus pradedama kitais metais. Siekiama, kad vasaros pabaigoje būtų galima pristatyti elektromobilio dizainą“, – sakė Elonas Muskas.

Atrodo, kad pagrindinė projekto užduotis – nauja trijų variklių pavaros sistema (vienas elektrinis variklis priekyje ir du gale) ir baterijų sistema, kuri yra beveik baigta.

 

„Tesla“ yra pirmoji sukūrusi šią trijų variklių sistemą, kurią naudoja naujose „Model S/X Plaid“ versijose.

„Tesla Roadster“ bus sportiškiausias visų laikų „Tesla“ modelis su greičiausiu įsibėgėjimu, įmantriomis savybėmis (įskaitant raketas) ir galbūt net apie 997 km  nuvažiuojamu atstumu.

 

Tačiau naujasis „Roadster“ jau ne kartą buvo atidėtas, kad „Tesla“ galėtų sutelkti dėmesį į kitus modelius, tokius kaip „Model Y“. Tikėkimės, kad kitais metais gamyba pagaliau prasidės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: