Laukti liko nedaug: netrukus į Europą atkeliaus „Xiaomi Mi 11“ – labai tikėtina, kad kompanija pažers ir daugiau staigmenų  ()

Gruodžio 28 d. pristačius „Xiaomi Mi 11“ Kinijoje, mes laukėme pasaulinio flagmano pristatymo, nes tai gali būti didžiausias „Samsung Galaxy S21“ varžovas. Dabar žinome, kada jis atkeliaus į Europą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi 11“ paleidimo renginys Europoje numatytas vasario 8 d.

Įdomu tai, kad nors kvietime pateikiama nuoroda į „Xiaomi“ tinklaraštį, niekur nepavyko rasti viešo patvirtinimo apie šią paleidimo datą – nei socialiniame tinkle, nei tinklaraštyje. Visgi informacija yra iš oficialių kanalų, tad manykime, kad ji yra teisinga.

Ko tikėtis?

Kinijoje vykusiame „Xiaomi Mi 11“ pristatymo renginyje buvo pristatytas tik pats „Mi 11“, tačiau vasario mėnesio renginyje gali būti pristatyta daugiau išmaniųjų telefonų.

Pradėjo sklisti gandai apie „Xiaomi Mi 11 Pro“, kuris, atrodo, turi „žvėrišką“ kamerą su geriausiomis specifikacijomis. Taip pat gali būti, kad pamatysime „Xiaomi Mi 11 Lite“, nes pastarosios kelios „Mi“ flagmano kartos pasirodė su tokia prieinama versija, tačiau apie tai dar mažai ką girdėjome.

Taip pat sklando gandai apie „Xiaomi“ dėvimos elektronikos pristatymą. Gali būti, kad apie naują „Xiaomi“ išmanųjį laikrodį išgirsime per „Mi 11“ pristatymą Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(3)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: