Elektromobilių „Fisker“ kūrėjai nustebino užmojais: būsimas elektrinis pikapas stebins agresyvia išvaizda (Foto, Video)  ()

Henrikas Fiskeris, įmonės „Fisker Automotive“ įkūrėjas, neseniai socialiniame tinkle „Twitter“ paviešino galinės nedidelio sunkvežimio „Fisker Alaska“ dalies nuotrauką. Prie jos buvo trumpas prierašas – „Elektrinis pikapas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių buvo panašu, kad įmonės įkūrėjas suklydo, nes netrukus įrašas buvo pašalintas. Gal dėl pavadinimo panašumo su „Renault Alaskan“? Vėliau „Fisker“ ilgam nutilo, laimei nuotrauką išsaugojo „Motor 1“. Tačiau sausio mėn. vėl paviešino elektromobilio atvaizdą. Tik jau ne „Twitter“, o tinkle „Linkedin“.

Joje matosi, kad būsimas elektrinis pikapas stebins agresyvia išvaizda, rašo Trucker. Tik lieka neaišku – čia tas pats modelis, apie kurį kalbėjo H.Fiskeris ar naujas. Užtat jis patikslino, kad įmonė tikrai galvoja apie elektrinį pikapą, tad labai gali būti, kad netrukus prasidės jo serijinė gamyba.

 

Juolab, kad netrukus elektriniai pikapai turėtų tapti „mados dalyku“, todėl kiekvienas didesnis automobilių gamintojas pabandys atsiriekti šio rinkos segmento gabalą.

Iš esmės „Fisker“ savo pažadais žada įdomią ateitį. H.Fiskeris jau anksčiau pristatė elektrinį SUV „Ocean“, kurį žada pradėti serijiniu būdu gaminti šiemet, o iki 2025 m. pristatyti dar du EV modelius. Vienas iš jų bus sedanas.

Krosoverio „Ocean“ kaina be mokesčių prasidės nuo 37 499 dolerių, jis turės 80 kWh bateriją, su kuria nuvažiuos iki 482 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai ()