Šiais metais pasirodysianti „Android 12“ – pamėgtų funkcijų grįžimas, visiškai naujos valdymo galimybės ir ką prognozuoja ekspertai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2021-02-13 10:58
kai ekranad vertikaliai ir uzrakintas ir paleidi internete koki video ir padarai ant viso ekrano, tai daugomos video net android 10 neapsisuka 90 laipsniu kampu, kad matytum normaliai video su daug informacijos. jei tokio elemrntaraus dalyko per tiek android versiju negali padaryti, tai ka kalbeti apie visokius "pagerinimus"?
bahuriux 2021-02-13 12:30
Visuse androiduose veikia jei yra įjungta pavertimo funkcija, neveikia berods tik feisbuko apse, dar ten keliuose apsuose, o tai jau ne androido problemos.
Atk 2021-02-13 13:58
Aš naudoju dažnai opera ir chromium browserius, tai Poco x3 ir Samsung A50 ir kituose telefonuose, kuriuos turiu ir turėjau daugelyje saitų, kur video galima paleist, kai padarai video visu ekranu, tai video neapsiverčia ir tu matai labai mažą video... Ir reikia list į nustatymus, kad padaryt automatinį ekrano pavertimą, tada paverst telefona ir tai nevisada suveikia ir tik tada video apsiverčia ir matai didelį video visu ekranu o ne mažiuką... Tik youtubėje gal veikia normaliai tas apsivertimas žiurint iš brauserio ir dar keliuose puslapiuose kuriuose nedažnai žiūriu. O man tai geriau butų, kad visuose puslapiuose visada automatiškai verstusi. Aš nesuprantu nar telefoną sunku apversti žmogui bus ar galvoja, kad jam patogiau tą maža vaizdą matyti, kodėl neapdaro šito?.. PVz mano plan6ete su android 9, kai =iuriu yuotube vertikalioje pozicijoje ir uzrakintas ekranas vertikaliai pozicijai ir naršyklėje chromium ir operai padarau video ant viso ekrano, tai video nepasisuka 90 laipsniu, kad matyčiau kuo daugiau informacijos, o rodo posenovei vertikalioje pozicijoje. Kam man ta vertikali pozicija, kai puse informacijos iš video prarandama? Nesuprantu Google logikos...
nzn 2021-02-14 21:22
Problema manau yra su naršyklėm paskutiniu metu dėl saugumo reikalavimų. T.y. uždraudžiama daugeliu atveju perduoti OS info į naršyklę, todėl, web puslapis negali atpažinti, ar peržiūros metu yra paverčiamas ekranas ar ne. Gali būti kad priklauso nuo leidimų suteiktų naršyklei, arba net ir nuo to kaip suprogramuotas web puslapis, tiesiog net nesivarginama programuoti tokios galimybės, nes vis tiek leidimo vykdyt nėra.
Evil 2021-02-15 08:24
o jei aš noriu nubėgt paskaityt komentarų po video? nafui man toks autmatinis vartymas, kol rageli laikau vertikaliai tol man viso ekrano nereikia. "kad padaryt automatinį ekrano pavertimą" - eina sau deriovnia, tu pastoviai tokiais mazohizmais užsiimi? ir kai mobilių duomenų reikia ar geolokacijos, nfc kiekvieną kart jungi, wifi.
Atk 2021-02-16 17:31
Tai kai tu nepaspausi ant viso ekrano tu ir turėsi vertikalų ekrano ir galėsi komentarus rašyt!