Nauji „Windows 10“ naujinimai privers ne vieną rautis plaukus: gresia sugadintos programos ir net „mėlynasis mirties ekranas“  (31)

Šviežias „Windows 10“ naujinimas sustabdo kai kurių žaidimų veikimą. Vartotojai taip pat pastebi, kad atnaujinimo nepavyksta įdiegti daugeliu atvejų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-02-15 Nauji „Windows 10“ naujinimai privers ne vieną rautis plaukus: gresia sugadintos programos ir net „mėlynasis mirties ekranas“  (31)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaupiamasis naujinimas KB4598291 buvo pristatytas anksčiau šį mėnesį kaip kai kurių 2020 m. spalio naujinimo sugadintų funkcijų, įskaitant „Alt-Tab“ programų perjungiklį ir „Windows Credentials“ tvarkyklę, pataisymas.

Kaip jau daug kartų matėme, kaupiamasis naujinimas išsprendžia kai kurias ankstesnes „Windows 10“ problemas, kartu pristatydamas naujas.

Keli „Feedback Hub“ įrašai rodo, kad net ir KB4598291 diegimas toli gražu nėra paprastas dalykas. Vartotojai praneša, kad kai atnaujinimas bus pasiektas beveik 100 procentų, pasirodys pranešimas „nepavyko įdiegti“ ir failai bus pašalinami. Vienas vartotojas nesėkmingai bandė įdiegti naujinimą daugiau nei penkis kartus.

 

Tie, kurie sugeba įdiegti naujinį, gali gana greitai jį pašalinti. Kai kurie vartotojai pranešė, kad jis paveikia „DirectPlay“ pagrįstus žaidimus, todėl paleidus jie sugenda. „World of Warcraft“ yra vienas iš nukentėjusiųjų, kartu su keletu kitų.

Šis naujinys iš pradžių buvo neprivalomas, tačiau tokiu tapo nuo vasario 9 d., kai buvo automatiškai išleistas visiems vartotojams kaip pataisos dalis.

 

Yra pranešimų apie kitus naujausius „Windows“ naujinimus, kurie sukelia problemų. Kai kuriems vartotojams KB4598299 ir KB4598301 sukėlė daugybę problemų, įskaitant „mėlynąjį mirties ekraną“ ir programų gedimus. Tai paveikė ir „Visual Studio“. „Microsoft“ pranešė, kad „šios problemos sprendimą jau ruošiamasi išleisti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(41)
(8)
(33)

Komentarai (31)