„Polestar Re:Move“ - ar įsivaizduojate tokią krovininę mašiną šiuolaikiniame mieste?  ()

„Polestar“, „Volvo“ prabangių elektromobilių divizija, pristato naują transporto priemonę - siuntų išvežiojimo vežimėlį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar daugybė kompanijų siūlo įvairius mikromobilumo sprendimus. Ir tai nestebina - automobiliai miestų centruose tampa vis mažiau laukiami. Be to, ir patys žmonės noriai ieško tokių transporto priemonių. Dabar pavasaris, todėl pastebėsite, kiek daug mieste bus paspirtukų, elektrinių dviračių ir vienračių. Kai kurie iš jų važinės net visiškai netrukdydami pėstiesiems.

Elektrinius mikromobilumo sprendimus kuria ir automobilių gamintojai. Ir štai ką nori pasiūlyti „Polestar“. Tai - triratis krovininis vežimėlis „Re:Move“, kuris tikriausiai įkvėpimo sėmėsi iš 20 amžiaus pradžios krovininių triračių (tokių kaip BMW F 76).

 

„Re:Move“ yra pagamintas iš perdirbto aliuminio ir mechaniškai yra elektrinis dviratis. Tik be sėdynės, su trim ratais ir didele krovinių platforma priekyje. Ta platforma yra stebėtinai stipri - čia galima pakrauti net 275 kg krovinį. Tai - 5-6 bulvių maišai.

Aišku, „Potestar Re:Move“ praverstų ir gausiai apsipirkinėjantiems žmonėms, bet tikriausiai būtų daugiau naudojamas pristatant siuntas ar išvežiojant prekes.

 

Kol kas nėra jokių duomenų apie nuvažiuojamą atstumą ar pasiekiamą greitį. „Polestar“ kūrė „Re:Move“ koncepciją kartu su elektrinių dviračių gamintoju „Cake“, aliuminio tiekėju „Hydro“ ir „Wallpaper“ žurnalu. Panašu, kad į šį projektą žiūrima rimtai. Kovo viduryje „Re:Move“ bus pristatytas oficialiai ir tada galbūt paaiškės daugiau techninių faktų. Bet ar tokia transporto priemonė būtų pakankamai paklausi, kad „Polestar“ imtųsti jos gamybos?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()