Elonas Muskas atskleidė atnaujintos „Tesla Cybertruck“ versijos detalę: tokia technologija techniškai gali visiškai pakeisti durų rankenas (Video)  ()

„Tesla“ turėtų pristatyti atnaujintą savo „Cybertruck“ versiją, o Elonas Muskas nusprendė padovanoti nedidelį anonsą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Automobilių gamintojas „Cybertruck“ pikapą pristatė 2019 m. lapkričio mėn. Per pastaruosius metus nuo pristatymo iki gamybos pradžios „Tesla“ modifikavo elektrinį pikapą.

Skirtingai nuo daugumos automobilių gamintojų, kurie pristato koncepcines transporto priemones ir vėlesnes serijines versijas, kurios yra itin sušvelnintos, „Tesla“ yra linkusi į rinką pateikti serijines transporto priemones, kurios labai panašios į jų pradines koncepcijas. Tačiau kelyje į gamybą „Tesla“ vis dar tobulina ir modifikuoja savo produktus, o „Cybertruck“ nėra išimtis.

Generalinis direktorius Elonas Muskas anksčiau kalbėjo apie „Tesla“ atnaujinant pritaikomą „Cybertruck“ pneumatinę pakabą. Jis taip pat kalbėjo apie pikapo mažinimą, tačiau po plano peržiūros 2020 m. gegužės mėn. Muskas atsisakė šios idėjos.

Kol kas automobilių gamintojas atsisakė mažesnio „Cybertruck“ planų, tikimasi šiek tiek modifikuoti dizainą ir matmenis.

 

Atnaujinta „Cybertruck“ versija pirmą kartą turėjo būti pristatyta praėjusių metų pabaigoje, tačiau ji buvo atidėta. Šio mėnesio pradžioje Muskas sakė, kad jis greičiausiai bus pristatytas kitą ketvirtį.

Generalinio direktoriaus buvo paprašyta ką nors papasakoti apie atnaujintą „Tesla Cybertruck“ versiją ir jis atsakė: „nebus durelių rankenų“.

 

Originaliame „Cybertruck“ prototipe buvo sumontuotos tos pačios durų rankenos, kaip ir originaliame „Model S“ automobilyje. Jos iššokdavo iš korpuso tik prisiartinus su automobilio rakteliais arba spustelėjus rankeną į vidų.

Neaišku, ką vietoj to planuoja daryti „Tesla“, tačiau automobilių gamintojas nuo pat 2015 m. „Model X“ dirba ties savaime užsidarančiomis ir atsidarančiomis durimis.

Tokia technologija techniškai gali visiškai pakeisti durų rankenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(2)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: