Įspūdingas vaizdo įrašas: stebėkite kelionę „Tesla Full Self-Driving Beta“ sistemos akimis (Video)  ()

Naujame vaizdo įraše apžvelgiama „Tesla Full Self-Driving Beta“ programinė įranga. Štai ką ji iš tikrųjų gali matyti važiuojant miesto gatvėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla“ šiuo metu su keletu tūkstančių klientų ir darbuotojų, naudodama ankstyvosios prieigos programą, bando beta versijos „Full self-driving“ paketo versiją.

Tai dar nėra laikoma autonominiu vairavimu, nes vairuotojas vis tiek yra atsakingas už transporto priemonę ir turi būti pasirengęs visą laiką perimti valdymą, tačiau visas kitas vairavimo užduotis „Tesla“ sistema atlieka autonomiškai, įskaitant važiavimą per sankryžas.

„Tesla“ tikisi, kad remdamasi klientų atsiliepimais ji galės ir toliau tobulinti sistemą, kol galės surinkti pakankamai duomenų, įrodančių, kad tai saugiau nei vairuoti žmonėms.

 

„Tesla“ bandė gauti reguliavimo institucijų leidimą perkelti atsakomybę autonominio vairavimo sistemai – tai būtų visiškai savarankiškas automobilis.

Tuo tarpu mes stebėjome bet kokią pažangą per vaizdo įrašus, kuriuos automobilių savininkai paskelbė ankstyvosios prieigos programoje.

Dabar mes turime įspūdingą vaizdo įrašą, kurį paskelbė „AI DRIVR“. Jis sugebėjo uždėti vairavimo vizualizacijas iš „Full Self-Driving Beta“ programinės įrangos aplink važiuojančią transporto priemonę:

 

Vaizdo įrašas tikrai gerai atliktas, nes galime aiškiai matyti, kad „Tesla“ sistema aptinka juostas, važiavimo zonas, automobilius ir sankryžas, kai jos pasirodo tamsoje.

Ateinančiais mėnesiais „Tesla“ siekia išplėsti „Full Self-Driving“ beta versiją daugeliui savininkų, o kompanijos generalinis direktorius Elonas Muskas teigia esąs įsitikinęs, kad „Tesla“ šiais metais pasieks visišką autonomiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(48)
(1)
(47)

Komentarai ()