Automobilis, kuris užima kvapą - „Polestar 2“ Niurburgringe ima smaugti vairuotoją (Video)  ()

„Polestar 2“ - tai „Volvo“ elektromobilis, pasižymintis aukšta kokybe ir sportiškumu. „Youtube“ kūrėjas Misha Charoudinas pasiėmė „Polestar 2“ į legendinę Niurburgringo trasą, kad išbandytų dinamines elektromobilio charakteristikas. Ir jos iš tikrųjų yra labai geros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Polestar 2“ turi 300 kW galią, yra varomas visais keturiais ratais ir iki 100 km/val. bėgėjasi mažiau nei 5 sekundes. Nors tai - didelis sedanas, sveriantis apie 2,2 tonas, tai yra energingas ir greitas automobilis. „Polestar“ tiki, kad ši mašina gali pradžiuginti ir vairavimo entuziastus.

Misha Charoudinas su tuo sutinka. „Polestar 2“ nepasimetė pamatęs staigius Niurburgringo posūkius. Automobilis išliko stabilus, net jei ne visada gebėjo maskuoti savo ne visai sportišką svorį. Tačiau jis vis tiek turi problemų.

„Volvo“ garsėja dėl savo didžiulio dėmesio saugumui. „Polestar 2“ irgi turi naujausias saugumo technologijas, tačiau kartais jos gali ir sutrikdyti, jei vairuotojas tiesiog nori pasimėgauti sportišku važiavimu trasoje.

 

Važiuodamas per staigius posūkius, ypač kai Charoudinas lipdavo ant trasos bortelių, stengdamasis pasiekti posūkio viršūnę, „Polestar 2“ įtempia saugos diržą. Patyręs Charoudinas dėl to juokėsi, tačiau pripažino, kad automobilis nori jį pasmaugti. Viename trasos posūkyje diržas įsitempė taip stipriai, kad vairuotojas jį trumpam atsisegė.

 

Tačiau pagrindinė naujiena čia - „Polestar 2“ ir trasoje yra smagus automobilis. Jis smagiai nardo posūkiuose, o tiesiojoje pasirodo kaip tikras sportinis bolidas. Šiame bandyme dalyvavęs elektromobilis buvo apautas žieminėmis padangomis. Tai - neidealus pasirinkimas, bet lengvai ištaisoma problema. Charoudinas mano, kad „Polestar 2“ turėtų turėti trasos režimą, kuris pakeistų kai kuriuos nustatymus, įskaitant ir tą keistą saugos diržo elgesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()