Žingsnis, kurio daugelis laukė: „Google Maps“ pasiūlys maksimaliai ekologiškus maršrutus ir ne tik  ()

„Google Maps“ atnaujinime atsiras dirbtinio intelekto elementų, kurie galės rekomenduoti išskirtinai ekologiškus maršrutus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Google“ produktų viceprezidentas Dane’as Glasgow’as sako, kad artimiausiu metu „Google Maps“ pagal numatytuosius nustatymus pasiūlys „mažiausio anglies dvideginio išmetimo“ maršrutus.

Interneto milžinė taip pat ketina perspėti žemėlapio vartotojus apie mažai užterštus maršrutus, kur draudžiama naudoti „taršias“ transporto priemones, ypač dyzelines.

Tokie įspėjimai turėtų pasirodyti jau birželio mėnesį Jungtinės Karalystės, Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos ir Nyderlandų žemėlapiuose.

Pakeitimai gerokai paveiks pačius žemėlapius. Vartotojai, dabar galės greičiau surasti ekologiškus maršrutus.

Be to, informaciją apie oro kokybę ir išsamią orų prognozę gaus visi, nusprendę aplankyti Australiją, Indiją ir Jungtines Valstijas.

Keleiviai oro uostuose ir traukinių stotyse, taip pat prekybos centrų lankytojai, taip pat neliks be svarbios ekologinės informacijos.

Naudojant funkciją „Live View“ bus galima keisti mastelio vaizdą, užfiksuotą vartotojų fotoaparatuose ir išmaniuosiuose telefonuose, kuris žemėlapiuose nurodytus maršrutus iliustruos atitinkamomis kryptinėmis rodyklėmis ir kitomis naudingomis nuorodomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Techsmart.lt
Techsmart.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()