Didžiausia „Xiaomi“ konkurentė jau Baltijos šalyse: fantastišku greičiu visame pasaulyje populiarėjanti „Realme“ pristato net 3 išmaniuosius telefonus ir vėliavą neša premium lygio „Realme 7 5G“  (6)

Sparčiausiai augantis išmaniųjų telefonų prekių ženklas „Realme“ ateina į Baltijos šalių rinką ir siūlo tris naujus telefonų modelius: „Realme c11“, „c15“ ir „Realme 7 5G“. Šio prekių ženklo telefonai, turintys daugiau kaip 75 milijonus naudotojų visame pasaulyje, pelnė klientų pasitikėjimą savo kokybe, dizainu ir prieinama kaina. Pagrindinė prekių ženklo auditorija yra jauni žmonės, kuriems itin svarbios naujausios technologijos už protingą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įmonė „Realme“ įkurta 2018 m. ir jau per pirmuosius keturis gyvavimo mėnesius ji visame pasaulyje įgijo daugiau nei milijoną išmaniųjų telefonų naudotojų.

2020 metų spalį naudotojų skaičius viršijo 75 milijonus 40 pasaulio šalių. Būdama tarp TOP 7 pasaulinių išmaniųjų telefonų prekių ženklų, „Realme“ dėl savo spartaus augimo yra žinoma kaip didžiausia konkurentė iki šiol rinkoje populiariausiam biudžetinių telefonų prekių ženklui „Xiaomi“.

„Realme“ gamina ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir išmaniąsias apyrankes bei aksesuarus. Negana to, šiemet „Realme“ pradeda televizorių ir išmaniųjų laikrodžių gamybos darbus.

Realme 7 5G

Dėl prieinamos kainos ir technologinių savybių pagrindinė modelio auditorija yra jaunuoliai, kuriems naujosios technologijos yra itin svarbios. 5G ryšys, palaikomas 12 pagrindinių 5G juostų visame pasaulyje ir telefono našumas, kurį užtikrina „MediaTek Dimensity 800U“ procesorius, 120 Hz ekranas ir 5000 mAh baterija, paverčia šį telefoną iš tiesų įvairiapusiu išmaniuoju kasdienybės palydovu. Šis modelis yra pirmasis atitinkamame kainų segmente, išlaikęs „AnTuTu 340 000“ testą, todėl jis gali būti suderintas suderinti su bet kuria SIM kortele ir pasiekti spartųjį internetą.

 

Telefonas 100 % įkraunamas per 65 minutes, o visiškai įkrauta baterija leis mėgautis 588 valandomis budėjimo režimu, 17 valandų pokalbių, 35 valandomis žiūrint „YouTube“, 103 valandomis muzikos ir 19 valandų naršant socialiniuose tinkluose.

Patobulintas 6,5 colių ekranas suteikia aukštos kokybės vizualią patirtį ir tinka žaidimams. Tuo tarpu 16 MP asmenukių kamera labai nudžiugins visus „Instagram“ vartotojus. Išmanusis „Beauty Mode“ veikia pagal naują, patobulintą algoritmą, individualiai pritaikytą skirtingoms lytims, odos tipams ir veido savybėms ir taip išryškinantį natūralų grožį. Nauja spalvų filtrų sistema leidžia portretiniam objektyvui geriau užfiksuoti šviesą, padidina atvaizdo kontrastą, atveria galimybes kurti retro stiliaus vaizdus ir dar daugiau.

Matinė telefono apdaila suteikia papildomą efektą jo išvaizdai, taip pat padidina atsparumą dilimui ir apsaugo nuo nešvarumų. Ant šonų esantis pirštų atspaudų skaitytuvas padidina telefono saugumą ir patogumą.

 

Šiuo metu didžiausią dėmesį prekių ženklas skiria biudžetinės klasės telefonų, labiausiai C serijos, kūrimui. Jų kainos svyruoja nuo 80 iki 130 eurų. Baltijos rinkai prekių ženklas siūlo dvi šios serijos naujienas: c11 ir c15,. Serijos telefonus naudoja daugiau nei 13 milijonų naudotojų visame pasaulyje, kurie šį prekių ženklą vertina labiausiai dėl premium kokybės, baterijos veikimo laiko ir didelio ekrano.

Realme C11

Pagrindinė modelio užduotis yra sukurti malonią ir patogią patirtį jaunimui naršant socialiniuose tinkluose, bendraujant su draugais, žaidžiant žaidimus ir nesijaudinant, kad telefonas gali greitai išsikrauti. 5000 mAh baterija budėjimo režimu veikia bet iki 40 dienų, klausant muzikos – beveik 170 valandų, filmuojant – 21 valandą ir 12 valandų žaidžiant žaidimus.

6,5 colių ekranas suteikia platų matomumą ir leidžia mėgautis puikia žaidimų, vaizdo ir garso patirtimi. 13 MP dviguba galinė kamera garantuoja kokybiška nuotraukas, tuo tarpu „Nightscape mode“ suteiks kokybiškiausius atvaizdus tamsiuoju paros metu, kalbant apie konkrečios kainų kategorijos telefonus.

 

Telefonas turi nerūdijančiojo plieno akumuliatoriaus dangtelį, o korpusas yra sukurtas taip, kad būtų patrauklus ir spalvingas, tačiau tuo pat metu patogus.

Realme C15

Dėl savo tekstūros ir „Gorilla Glass 3+“ dangos šis telefonas atsparus įbrėžimams ir kitiems pažeidimams. Taip užtikrinamas ilgesnis prietaiso naudojimas.

Jame yra 6000 mAH baterija, o baterija 100 % įkraunama per 3 valandas. Visiškai įkrauta baterija telefonas gali būti naudojamas net kelias dienas. Prieinamas ir baterijos taupymo režimas. Telefono 6,5 colių ekranas suteikia didelę skiriamąją gebą ir yra tinkamas žaidimams bei vaizdo įrašams žiūrėti. Telefoną patogu naudoti ir tiesioginiuose saulės spinduliuose.

Telefonas turi keturių kamerų nustatymus, įskaitant 8 MP priekinę kamerą. Tuo tarpu patobulinta galinė 13 MP kamera užtikrina papildomą šviesos patekimą. Nepaisant to, kad C15 yra biudžetinės klasės telefonas, jame yra ir nakties fotografavimo režimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: