Naujiena iš „Xiaomi“: naujausias gamintojo televizorius „Xiaomi TV EA 2022“ kainuos vos nuo 160 eurų (Video)  (5)

Kinijos gamintojas „Xiaomi“ išleido naują televizorių – „Xiaomi TV EA 2022“. Serija siūlo 7 dydžius: 32, 40, 43, 50, 55, 65 ir 75 colių įstrižaines. Kaina prasideda vos nuo 160 eurų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskyrus 75 colių versiją, kitų dydžių televizoriai parduodami nuo balandžio 18 d.

Beje, „Xiaomi TV“ ateityje palaipsniui konsoliduos savo produktų linijas, sutelkdama dėmesį į keturias „Master“, „Digital“, ES ir EA produktų linijas.

Kalbant apie „Xiaomi Mi TV EA 2022“, visapusiškai atnaujintas produkto dizainas, sąveika ir vaizdo kokybė.

Visa serija pasižymi metaliniu korpusu ir labai lengva bei plona konstrukcija.

„Xiaomi TV EA 2022“ ekrano spalvos sukalibruojamos individualiai prieš iškeliaujant iš gamyklos, todėl ekranas pasižymi spalvų tikslumu.

 

Be to, šiame televizoriuje nėra nuotolinio valdymo pultelio. Produktą galėsite valdyti balsu, o dirbtinis intelektas gebės jus suprasti ir iš didesnio atstumo.

Kainos, priklausomai nuo versijos, svyruos tarp 160–460 eurų.

Televizijos kainos ateityje didės

„Xiaomi“ teigė, kad dėl pasaulinės rinkos pasiūlos ir paklausos pokyčių, epidemijos ir valiutos kurso pokyčių, įvairių pagrindinių televizoriaus komponentų, įskaitant ekranus ir lustus, kainos pastaruoju metu smarkiai svyravo. Pagrindinių komponentų kaina ir toliau kils ateityje.

Dėl didelių žaliavų kaštų svyravimų gamintojas pasiūlė kai kurių „Xiaomi“ televizorių modelių mažmenines kainas, o kai kurie „Redmi“ gaminių modeliai artimiausiu metu bus atitinkamai pakoreguoti.

„Xiaomi“ pabrėžė, kad „Xiaomi TV“ visada laikėsi ekonomiškumo principo ir visapusiškai išnaudos tiekimo grandinės pranašumus, kad užtikrintų, jog po kainos koregavimo produktai vis tiek būtų labai ekonomiški.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(9)
(27)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: