Pigesnis „Samsung Galaxy Fold“ varžovas? „Xiaomi“ pristatė pirmąjį savo sulankstomą telefoną – „Mi Mix Fold“: skirtas tikrai ne kiekvienam (Video)  ()

Girdėjome daugybę gandų ir nutekėjimų, skelbiančių, kad netrukus pasirodys pirmasis „Xiaomi“ komercinis sulankstomas telefonas, ir bendrovė pagaliau parodė įrenginį tiesioginės transliacijos metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ pristatė pirmąjį savo sulankstomą telefoną – „Mi Mix Fold“. Jis naudoja „Samsung Galaxy Fold“ stiliaus sulankstomo ekrano dizainą.

Tai reiškia, kad turime 8,01 colio OLED pagrindinį ekraną (2 480 x 1 860, 60 Hz, HDR10 +, „Dolby Vision“), kai telefonas atlenktas, taip pat išmaniojo telefono dydžio 6,52 colių 90 Hz OLED ekraną (2520 x 840, HDR10 +) išorėje, kai prietaisas sulankstytas (komplektuojamas su skylutės formos išpjova).

„Xiaomi“ taip pat tvirtina, kad pagrindinį ekraną galima sulankstyti milijoną kartų.

Telefone montuojamas „Snapdragon 888“ procesorius. Įrenginys pasižymi 67 W įkrovimu, taip pat 5020 mAh baterija (su dviem 2 460 mAh ir 2 560 mAh akumuliatoriais). Pastaroji yra didžiausia iki šiol sulankstomo telefono baterija. Gamintojas teigia, kad 67 W įkroviklis bateriją įkraus per 37 minutes.

Naujasis telefonas turi 108MP pagrindinę kamerą („Samsung HM2“), 13MP itin plataus kampo kamerą ir 8MP objektyvą. Pastarasis pagrindiniame telefone pirmą kartą naudoja skystųjų lęšių technologiją, leidžiančią pasiūlyti 3x teleobjektyvo galimybes (ir 30X skaitmeninį priartinimą) bei makro kadrus. Panašu, kad „Mi Mix Fold“ pagrindiniame ekrane siūlo asmenukių kamerą, tačiau sulankstyto išmaniojo telefono ekrane esanti skylutė talpina 20MP kamerą.

 

Ši kameros patirtis taip pat yra paremta naujuoju „Xiaomi“ vidiniu „Surge C1“ vaizdo signalo apdorojimo lustu. „Surge C1“ ISP sutelkia dėmesį į geresnes prasto apšvietimo, automatinio fokusavimo, automatinės ekspozicijos ir automatinio baltos spalvos balanso galimybes.

Kinijos gamintojas taip pat siūlo kompiuterio režimą, kurį galima pasiekti perbraukus trimis pirštais, pateikiant darbalaukio stiliaus vartotojo sąsają ir kelias langų programas. Neaišku, ar ši funkcija veiks su išoriniais ekranais, kaip matėme „Samsung Dex“ režimu.

 

Kitos funkcijos apima keturis stereo garsiakalbius, „Gorilla Glass 5“ apsaugą gale ir šoninį pirštų atspaudų skaitytuvą. Kaip bebūtų keista, sulankstomame įrenginyje yra „MIUI 12“, paremta „Android 10“, o ne „Android 11“.

Pirmasis „Xiaomi“ sulankstomas produktas Kinijoje kainuoja apie 1521 JAV dolerį už 12 GB / 256 GB variantą ir 1 674 JAV dolerius už 12 GB / 512 GB versiją. Gamintojas taip pat siūlo keramikos leidimą, kuriame yra keraminė nugarėlė, 16 GB RAM ir 512 GB atminties už 1 977 JAV dolerius.

Bendrovės atstovai anksčiau teigė, kad „Mi Mix Fold“ skirtas Kinijos rinkai, tačiau ar jis galėtų palikti savo namų rinką vėliau 2021 m.? Deja, „Xiaomi“ atstovas „Android Authority“ patvirtino, kad naujas sulankstomas telefonas „neatvyks į pasaulines rinkas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()