Prognozuoja net 50 procentų bitkoino vertės kritimą: kas čia dedasi?  (19)

Niujorko finansų centras – Volstrytas perspėja, kad bitkoino vertė greitai gali nukristi nuo uolos, praneša CNBC.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Guggenheim Global“ vyriausiasis investicijų pareigūnas Scottas Minerdas teigė, kad nepastovios kriptovaliutos vertė išaugo per toli ir per greitai – vien per 2021 m. jo vertė išaugo 90 proc.

„Atsižvelgiant į didžiulį bitkoino vertės augimą per trumpą laiką, manau, kad turėsime atlikti didelę bitkoino korekciją“, – CNBC sakė Minerdas.

Nuo ketvirtadienio bitkoino vertė svyravo apie 55 000 JAV dolerių. Šiandien bitkoino vertė siekia beveik 53 000 JAV dolerių.

„Manau, kad mes galėtume grįžti prie 20 000 – 30 000 JAV dolerių, tai reiškia, kad bitkoino vertė sumažėtų 50 proc., tačiau įdomus dalykas, susijęs su bitkoinu, yra tai, kad mes jau matėme tokio pobūdžio nuosmukius", – sakė Minerdas.

 

Investicijų pareigūnas prognozuoja, kad bitkoinas ilgainiui išaugs ir pasieks 400 000 – 600 000 JAV dolerių už vienetą, kaip būdinga „ilgesnio laikotarpio bulių rinkai“1.

Volstrytas būtų linkęs sutikti.

„Žvelgiant vien iš techninės perspektyvos, „bullish“ atvejis atrodo bus labai didelis iššūkis artimiausiu metu“, – trečiadienio pranešime rašė „Tallbacken Capital Advisors“ įkūrėjas ir vykdomasis direktorius Michaelas Ewingas Purvesas, kaip praneša „Bloomberg“.

Didelis nepastovumas

 

Per pastaruosius porą metų bitkoino vertė patyrė daug aukščiausių ir žemiausių taškų, todėl beveik neįmanoma numatyti jo ateities, nepaisant visų investuotojų pastangų.

Tačiau tokioms kompanijoms kaip „Tesla“, „Mastercard“ ir net „Goldman Sachs“ pradedant siūlyti atsiskaitymus kriptovaliuta, bitkoino ateitis netrukus gali atrodyti visai kitokia.


„Bulių rinka“ susijusi su didėjančiu investuotojų pasitikėjimu, augančiomis investicijomis bei tikėjimu, kad ateityje investavimo instrumentai brangs. „Bulių rinkos“ tendencija akcijų rinkoje prasideda anksčiau, nei pasirodo aiškūs ekonomikos atsigavimo ženklai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(14)
(21)

Komentarai (19)