LG Lietuvoje pristato naujus „NanoCell“ televizorius: kino teatro vertas vaizdas – tiesiog namie  ()

„LG Electronics“ (LG) Lietuvoje pristato 2021 metų „NanoCell“ televizorius. Jie ypač išsiskiria aiškiomis, tiksliomis spalvomis, dėl kurių vaizdas yra ryškesnis, realistiškesnis, o rodomas turinys tiesiog atgyja. Naujieji „NanoCell“ televizoriai gaminami su dideliais 8K ir 4K raiškos ekranais, kurių įstrižainė – nuo 43 iki 86 colių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kino teatro vertas vaizdas – tiesiog namie

Dirbtinio intelekto (DI) procesorius, naudojantis giliojo mokymosi algoritmus, analizuoja žiūrimą turinį ir netikrą 8K turinį paverčia į neįtikėtinai kokybišką 8K vaizdą. Net ir dideliuose ekranuose rodomas vaizdas yra ryškesnis, akivaizdžiai didesnės raiškos ir detalumo.

LG „NanoCell“ televizoriuose veikia „α 9 Gen4“ 8K DI (8K modeliuose) arba „α 7 Gen4“ 4K DI (4K modeliuose) – novatoriški procesoriai, kurie naudodami giliojo mokymosi algoritmus analizuoja ir optimizuoja žiūrimą turinį. Visos vaizdo ir garso korekcijos atliekamos automatiškai.

„NanoCell“ televizoriuose taip pat naudojama sistema „Dolby Vision IQ“, išmaniai pritaikanti vaizdo nustatymus prie turinio pobūdžio ir aplinkos sąlygų, o „Dolby Atmos“ užtikrina daugiamatį erdvinį garsą. Dėl šių sistemų pasijausite tarsi kino teatre.

Viso spektro šviesos pritemdymas

 

Naujuosiuose LG „NanoCell“ televizoriuose veikia viso spektro šviesos pritemdymo funkcija. Televizoriuje tiksliai valdomas kiekvienas šviesos diodų pritemdymo modulis, todėl tamsios spalvos dar sodresnės, šviesa pritemdoma nuosekliai, užtikrinamas geresnis kontrastas ir detalesnis vaizdas. Visuose „NanoCell“ modeliuose naudojamos nanodalelės, sukuriančios itin realistišką vaizdą, todėl žiūrovai matys dar aukštesnės kokybės mėgstamus filmus, sporto ir kitas laidas.

Išskirtinis ir lengvai kilnojamas „Gallery“ stovas

Taip pat 65 / 55 colių NANO88, NANO86, NANO81, NANO80, NANO77 ir NANO75 serijos „NanoCell“ televizoriai suderinami su šiuolaikišku LG OLED „Gallery“ stovu. Ant šio stovo televizorių galėsite pastatyti bet kur ir savo namus paversti dailės galerija.

Naujo lygio žaidimų patirtis

Žaiskite žaidimus visiškai naujame lygyje – žaidimų optimizatorius automatiškai pritaiko vaizdo nustatymus, optimizuoja grafiką ir matomumą, taigi žaisti tampa dar smagiau nei anksčiau.

 

ALLM ir eARC atitinka naujausią HDMI 2.1 specifikaciją, todėl galėsite žiūrėti greitą turinį daug didesne raiška, sklandžiu, sinchronizuotu režimu.

Naujoji „WebOS“ ir pultelis „Magic Remote“

Naujo dizaino pradžios ekrane vienoje vietoje rasite asmeninius turinio pasiūlymus, patogiau pasieksite populiarias programas ir valdysite prijungtus įrenginius.

Naujasis pultelis „Magic Remote“ yra ergonomiškesnio, malonaus rankai dizaino. Indikatoriaus ir slinkimo sistema padeda patogiau rasti viską, ko reikia. Integruotas dirbtinis intelektas suteikia lengvą prieigą prie paslaugų, o didžiausių turinio teikėjų mygtukai leidžia greitai pasiekti mėgstamą turinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: