Po Elono Musko paminėjimo UFC narve, kovotojas gavo „Tesla Model Y“ - kompanijos gerbėjams tas nepatiko  ()

Kovotojas Beneilas Dariushas UFC narve nugalėjo garsųjį Tony Fergusoną ir iš karto kreipėsi ne į kitą sportininką, o į „Tesla“ vadovą Eloną Muską. Pasirodo, Dariusho šeima jau pusę metų negauna užsakyto automobilio. Elonas Muskas dabar viskuo pasirūpino, bet žmonėms šis sprendimas nepatiko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-05-21 Po Elono Musko paminėjimo UFC narve, kovotojas gavo „Tesla Model Y“ - kompanijos gerbėjams tas nepatiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šią istoriją jau rašėme. Dariushas pusiau juokais kreipėsi į Muską, tikėdamasis paskubinti automobilio atvykimą į šeimą. „Tesla“ elektromobilių šiuo metu laukia daugybė pirkėjų - jie vėluoja dėl naujų baterijų testavimo ir diegimo. Dariushas, kuris laukia šeimos pagausėjimo, nori, kad jo žmona vairuotų „Tesla“, nes šie automobiliai yra labai saugūs. Muskas „Twitter“ atsakė, kad automobilis jau pakeliui ir atsiprašė už vėlavimą.

Nuo kovos nepraėjo nė savaitė ir Dariusho šeima jau turi „Tesla Model Y“, kaip pranešė pats sportininkas ir jo vadybininkas Ali Abdelazizas. Tiesa, šis „Model Y“ Dariushui ar jo žmonai nepriklauso - jis šeimai buvo nemokamai paskolintas, kad laukti užsakyto automobilio būtų ramiau. „Model Y“ yra labai saugus automobilis, puikiai tinkantis augančiai šeimai. Tai viskas gerai, problema išspręsta? Na, daugybei žmonių šis sprendimas pasirodė netinkamas ar net neetiškas.

 

Dariushas toli gražu nėra vienintelis pusę metų laukiantis savo užsakyto automobilio. Tiesą sakant, daug žmonių savo „Tesla“ elektromobilių laukia gerokai ilgiau nei jis ar jo žmona. Tai kodėl jis gavo nemokamą „Tesla Model Y“ (kad ir laikinai), o kiti negauna tokių privilegijų? Negi reikia būti garsiu žmogumi, kad galėtum tikėtis tokių paslaugų?

Na, galite tai vertinti kaip norite. Buvimas garsiu žmogumi turi daug privalumų. Kai kokia nors aktorė savo „Instagram“ paskyroje puikuojasi nauja suknele, minėdama jos kūrėjus, nemanykite, kad ji už ją sumokėjo. Į žinomus žmones yra nukreipta daug akių - tai yra dėmesys, kuriuo kompanijos norėtų pasinaudoti. Kaip to suknelės kūrėjai tikisi daugiau užsakymų ir laiko tą dovaną (ir, tikriausiai, dar papildomą sumą pinigų) investicija, taip ir „Tesla“ paskolino automobilį Dariushui, kad apie kompaniją būtų kalbama ilgiau. Kaip matote, tai veikia.

 

Be to, Muskas yra didelis UFC gerbėjas. Jis ne kartą gyvai stebėjo kovas ir yra vienas iš „Endeavor Group“ investuotojų - šiai kompanijai ir priklauso UFC.

Beje, kai Ali Abdelazizas pasidalino žinia, kad Dariushas nemokamai kuriam laikui gavo „Model Y“, jis teigė, kad Muskas yra „gangsteris“ (tai yra vaizdingas komplimentas). Tai nepatiko daliai jo sekėjų, kurie skubėjo vadybininkui priminti, kad Muskas yra atsakingas už bitkoinų vertės smukimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()