Istorinis įvykis – pirmoji pasaulio valstybė ką tik oficialiai pripažino bitkoiną teisėta valstybės valiuta (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2021-06-12 17:48
https://trade.kraken.com/charts/KRAKEN: ... ?period=1d
nemesis 2021-06-13 14:41
O kas nors paaiškinkite, ko verta valiuta, kai jos kaina kasdien keičiasi pagal vėjo kryptį? Pardavei automobilį kad nusipirktum geresnį, mėnesį renkiesi ir paaiškėja kad už gautą sumą netik kad toks pats automobilinis nebeišeina, bet tik dviratis? Ar tikrai čia real deal? Kažkoks kosmosas vyksta... Išprotėjo pasaulis...
unytas 2021-06-13 15:31
tiesiog naivus zmones galvoja kad nieko neveiksu ir busiu turtingas. kurie ten prikise pinigu tykisi viena diena buti milijonriias o kai jiems pasakai kad tai nesamone akys ispute zuri ir rekia kad tu nieko nesupranti. kad cia ateitis yra. vienas pazistamas 5000eur minuse sedi ir aiskina man kad ir tu investuok
kestutisz 2021-06-13 17:05
„Vyriausybė garantuos perskaičiavimo kursą iki tikslaus ekvivalento JAV doleriais kiekvieno sandorio metu“ - tai či akažkaip nematau nieko kitaip nei dabar bet kokie atsiskaitymai "bitcoinais" dabar online "normaliuose" shopuose (kur *coinai tik viena iš opcijų) - per kokią nors keityklą pinigai iš karto konvertuojami ir greičiausiai į tavo sąskaitą jau įkris kita "nacionaline valiuta" - doleriais. PR'as ir pratinimas prie virtualių pinigų (sąskaitų kurių ten turi mažuma)
conjurer 2021-06-13 17:27
Čia iš viso briedas, nebent jų valstybė turi vieną banką/keityklą kuri priklauso valstybei. Jei taip, tada valstybė pati tikisi gauti daug BTC procese.
nemesis 2021-06-13 20:26
AB kažką gamina (gal produktą, gal paslaugą) su intencija uždirbti pinigus. Kas tiki kad AB gerai tą darys - perka jų akcijas, kas netiki parduoda/neperka. O crypto atveju kas ką dirba, gamina ir iš ko uždirba? Čia iš operos - pats savaime aš gražiausias, fainiausias, ir mane kasmet vis labiau vertinti turite? Įdomiai vis tiek gaunasi... Kaip pinigai crypto yra blogi, nes kaina per daug kintanti. Tai ne pinigai, ne AB, tai vis dėl to kas čia? O gal kas nors pasakys "Karalius nuogas"?
T 2021-06-13 20:42
Šiek tiek susipažynes su buhalterine apskaita, jau nuo neatmenamų laikų turi būti apskaitomi visi vertybiniai popieriai, o šiais laikas turi būti sekamas jų kurso svyravimas ir pagal tai skaičiuojamas pelnas ar nuostolis ir nuo to mokami mokesčiai.
Asche 2021-06-13 23:16
Suprantama, kad neimerkus pludes i crypto marketo pruda sunku suprasti, kas ir kaip jame vyksta. As su bitcoinu ir daugybe kitu crypto draugauju jau kokius 5 metus. Per ta laika visos investicijos atnese buta man ir nama mano tevam, naujus automobilius ir siaip gyvenima be rupesciu. Per ilga laika jau pradedi zinoti is kurios puses papus vejas. Kad ir dabartinis marketo crash'as po Kinijos ribojimu.. Diena pries crash'a visus portfelius issikeiciau i stable coins, visi sake as durnas, bitcoinas saus iki 100k, tokie Kinijos ribojimai nieko nepakeis, na o kaip vyko viskas istikruju visi zinome. Dabar po truputi pradedu atgal atpirkineti viska tik dvigubai mazesnemis kainomis, kaikurias valiutas net ir 5 kartus pigiau. Crypto marketas, nera toks, kad idejau 100eur ir uz savaites prasideda "when lambo?". Didziausia beda godumas, visi nori investuot kelis simtelius ir atsiimt milijonus.. Bet crypto marketas yra darbas ir tikrai sunkus. Nuskambesiu kaip reklama, bet per diena 4val skirdamas marketui, gali uzsidirbti 50k eur per metus. As sedziu po 10-12val, kartais buna ir 15val. Bet yra ir pliusas, dirbti gali betkur kur yra internetas O del tu 5000eur minuse, tai as net neabejoju, kad jis nera minuse, o tik crypto turimos verte nukritusi. Niekada neturesi minuso, jei neparduosi valiutos uz mazesne kaina nei pirkai. Tik pardaves uz mazesne kaina gali tureti minusa. Yra valiutos kurias svarbu tiesiog tureti ir kuo daugiau, nesvarbu kiek ji kainuoja dabar..kiek ji kainuoja bus svarbu uz 2 metu. Sekmes.
conjurer 2021-06-14 06:00
Niekas nesakys karalius nuogas, ir kripvaliutų rinka niekur nedings. Net jei BTC vertė nukritų iki 100 eurų, jis vis tiek naudotinas, tik tie kas jį kaupė nebus tokie laimingi. Jei ne BTC, tai kažkas kitas taps populiariausiu. Na poreikis yra, infrastruktūra keitimam į eurus yra, turim labai grubią alternatyvą bankui. Įsivaizduok tik ką atsirado pinigai kurie nėra dengti auksu, ir jų vertę nestabili. Jei esi pardavėjąs, būsi skeptiškas imdamas "banko užrašiuką", nes nežinai kada būsi banke, ir kiek aukso tas popieriukas bus vertas. Kuo daugiau žmonių įsijungia į tokią sistemą, tuo stabilesnė ji tampa. Ir va po daug metų, ir krūvos bankrutavusių bankų, turim beveik stabilias valiutas.
HardAxe 2021-06-14 09:47
Kai tu esi geras kažkame ir motyvuotas dirbti, tai daug ką gali daryti. Turbūt panašiai uždirbtum investuodamas į akcijas, ar žaisdamas online pokerį. Pats pripažįsti, kad coin`ų rinka yra puiki terpė aktyviai valdomoms investicijoms, bet ne ramiam ir stabiliam pinigų laikymui.
Audrius 2021-06-14 13:12
Labai glaustai: 2009-2012 Paleidziamas BTC protokolas. BTC pirma karta igauna verte, kuriasi pirmos birzos, nelegalus e shopai, kuriasi savanoriu developeriu komenda. 2012-2014 Isikuria pirmos normalios BTC birzos, kuriasi BTC kompanijos, pirmieji VC finacavimai. Didziosios financu ir tech kompanijos pradeda pirmuosius eksperimentavimus su BTC ir blockchain. 2014-2016 Eksponentinis VC financavimas, nauju BTC ir crypto imoniu kurimasis, regulacines aplinkos atiradimas, dar didesnis tech ir financiniu korporaciju isitraukimas. Eksponentiskai didejanti developeriu bendruomene. 2016-2017 Didziulis Bitcoin atnaujinimas segwit ir second layer igalinimas-scalabily issprendimas. CME Group opcioniu paleidimas, bendras financiniu kompaniju isitraukimas. Bitcoin bendruomenes atsilaikymas pries koordinuota ataka is didziausiu kompaniju ir maineriu. Bitcoin forkai ir ju failas. 2017-2020 Tolesnis Bitcoin augimas tradiciniu ir nauju tech kompaniju. Isplestinis Bitcoin financiniu servisu augimas (paskolos, indeliai ir pan.) Bitcoin derivative augimas, decentralizuoju birzu augimas. Eksponentinis developeriu bendruomenes augimas. 2020-2021 Paypal, CashApp, Robinhood ir kitu fintech gigagntu BTC listingavimas. Didziausiu Wall street hedge fund'u ir kompaniju investavimas i BTC kaip apasauga nuo infliacijos. Eksponentiskai didejantis susidomejimas ir instituciniu investuotoju atejimas i BTC. Reguliacines aplinkos vystymasis JAV ir kitose salyse. Antras pagal dydi protokolo atnaujinimas-Taproot. Pirmas BTC pripazinimas oficialia salies valiuta. Pasiziuri ir iskart matosi, kad BTC yra tulpes ir oro burbulai, tuoj viskas eis shiknon, taip?
Asche 2021-06-14 14:12
Taip, kaip ir jau kokius 20 kartu kai crashino BTC, visi ta pati visada snekedavo. Aisku vieni snekedavo, kiti toj duobej pirkdavo uz visus turimus pinigus ir po keliu men atsiimdavo +300%. BTC niekur nedings, galit visi buti ramus
Audrius 2021-06-14 14:46
Tikiuosi mes abu suprantam, kad ten ironiskai parasiau. Cia jeigu ka.