Mažai kam žinomas prekės ženklas smogė iš visų jėgų: turi 160 W greitojo įkrovimo palaikymą, 0–100% vos per 10 minučių! (Foto, Video)  ()

„Transsion Holdings“ dukterinė įmonė „Infinix“ sukūrė įspūdingą biudžetinių ir vidutinės klasės išmaniųjų telefonų segmentą. Prekės ženklas, kaip ir jo brolis „Tecno“, šiuo metu stebi aukščiausios klasės rinką, o kokia geresnė platforma yra ketinimams įgyvendinti jei ne „Mobile World Congress“ (MWC) paroda. MWC 2021 parodoje „Infinix“ pristato „Concept Phone 2021“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Infinix Concept Phone 2021“ yra tas pats, kas „Infinix Zero X“ išmanusis telefonas, kuris pastaruoju metu sukosi užsienio žiniasklaidoje įvairiomis progomis. Kol laukėme išleidimo datos, Kinijos kompanija dabar naujieną pristatė kaip koncepcinį įrenginį, o tai reiškia, kad jis šiais metais, ko gero, dar nepasirodys rinkoje.

Įrenginys pasižymi įspūdingu ir patraukliu dizainu, tačiau visų dėmesį patraukusi funkcija yra 160 W greitojo įkrovimo palaikymas. „Infinix“ tvirtina, kad 4000 mAh talpos bateriją nuo 0 iki 100% galima įkrauti vos per 10 minučių.

Ši įspūdinga įkrovimo technologija, kurią „Infinix“ vadina „Ultra Flash Charge“ sistema, yra sukurta naudojant 8C bateriją. „Infinix“ teigia, kad akumuliatoriaus vidinis atsparumas yra 18% mažesnis, lyginant su 6C baterija.

 

Be stulbinančio 160 W laidinio greitojo įkrovimo palaikymo, „Infinix“ koncepcinis telefonas taip pat palaiko greitąjį belaidį įkrovimą iki 50 W, o tai nėra nieko nuostabaus, nes kai kurie jau egzistuojantys modeliai palaiko 50 W belaidį įkrovimą. Tačiau, kaip mažai žinomam prekės ženklui, tokie skaičiai vis tiek yra įspūdingi.

Kalbant apie kitas specifikacijas, „Infinix Concept Phone 2021“ turi 6,67 colių „AMOLED“ ekraną su FHD + raiška. Iš abiejų pusių ekranas yra išlenktas. Įrenginyje taip pat naudojamas stiklinis skydelis gale, kuris yra vienodai išlenktas iš abiejų pusių. Prietaiso šonuose nėra fizinio mygtuko.

Telefonas taip pat naudoja galinio skydelio spalvą keičiančią technologiją, kuri palaiko jo švytėjimą tol, kol jis bus išjungtas. Galiniame skydelyje užrašytas žodis „NOW“ (liet. DABAR). „O“ žiedas įsižiebia, kai telefonas įkraunamas, o visas galinis skydelis gali pasikeisti iš sidabrinės pilkos į šviesiai mėlyną, kai gaunamas pranešimas, skambutis ar atliekama panaši veikla. Pranešama, kad spalvos keitimo technologija pagrįsta elektrochromine ir elektroliuminescencine technologija.

 

Teigiama, kad „Infinix Concept Phone 2021“ turi 20 temperatūros jutiklių, kurie užtikrina, kad temperatūra būtų palaikoma žemiau 40ºC laipsnių. Pasikeitus darbo sąlygoms, yra apsaugos priemonė, kuria siekiama išvengti žalos.

 

Telefonas gali pasigirti 108 MP raiškos pagrindiniu vaizdo jutikliu. Galinėje dalyje yra dar du jutikliai, kurių konfigūracijos šiuo metu nėra žinomos. Priekyje, be abejo, bus asmenukėms skirta kamera.

Telefonas bus įkraunamas 160 W įkrovikliu, naudojančiu puslaidininkius galio nitratą (GaN) ir silicio karbidą (SiC). Jis taip pat palaiko kelis protokolus, kad galėtų įkrauti tiek telefoną, tiek nešiojamąjį kompiuterį.

„Infinix Concept Phone 2021“ šiomis dienomis pristatomas MWC 2021 parodoje, Barselonoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(1)
(11)

Komentarai ()