„Qualcomm“ pristato savo pirmąjį išmanųjį telefoną: sukurtas bendradarbiaujant su „Asus“ ir pasižymi aukščiausios klasės specifikacijomis (Video)  ()

„Qualcomm“ paskelbė apie savo pirmąjį išmanųjį telefoną kaip specialų įrenginį savo „Snapdragon Insider“ programos nariams. Telefonas sukurtas bendradarbiaujant su „Asus“ ir gali pasigirti aukščiausios klasės specifikacijomis bei funkcijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Snapdragon Insider“ telefono specifikacijos

Telefonas „Snapdragon Insiders“ turi 6,78 colių ekraną, kurio atnaujinimo dažnis yra 144 Hz, o raiška – 2448 x 1080. AMOLED ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu ir palaiko „Always-on display“ funkciją.

Telefono našumą užtikrina „Snapdragon 888“ procesorius su 16 GB RAM ir 512 GB vidine atmintimi. Šiek tiek stebina tai, kad gamintojas nepasirinko naujesnio „Snapdragon 888 Plus“.

Telefono priekyje rasime 24 MP asmenukių kamerą su 27 mm židinio nuotoliu. Nugarėlėje rasime trigubą kamerą – 64 MP raiškos pagrindinį jutiklį, 12 MP plataus kampo ir 8 MP teleobjektyvą su 3X optinio priartinimo galimybe.

 

Telefonas turi DI valdomą automatinį priartinimą ir gali įrašyti 8K vaizdą 30 kadrų per sekundę ir 4K UHD 30/60 kadrų per sekundę greičiu.

„Qualcomm“ telefonas turi dvigubus stereo garsiakalbius su išmaniuoju stiprintuvu ir yra vienas iš pirmųjų telefonų, palaikančių „Qualcomm Snapdragon Sound“ technologiją.

Telefonas palaiko dvigubą 5G SIM, „Wi-Fi 6E“, „Bluetooth 5.2“, „Wi-Fi Direct“ ir NFC. Jame taip pat sumontuotas „Qualcomm 3D Sonic Sensor Gen 2“ pirštų atspaudų jutiklis.

„Snapdragon“ telefone yra 4000 mAh baterija, palaikanti „Quick Charge 5“ ir 65 W greitą įkrovimą.

 

Be telefono dėžutėje taip pat rasime 65 W adapterį. Joje taip pat yra pora aukščiausios kokybės „Snapdragon“ firmos ausinių su įkrovimo dėklu, 1 m ilgio „Quick Charge 5“ (dviejų galų USB-C) laidas, 50 cm USB-C – USB-A laidas ausinėms ir telefono dėklas.

„Snapdragon Insider“ telefono kaina – 1499 JAV doleriai. Telefoną įsigyti bus galima nuo rugpjūčio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: