Greitai atrodysime kaip iš Žvaigždžių karų? Štai ką siūlo LG vietoje įprastinių kaukių ir tai veikia!  ()

Siekdami sumažinti įprastų veido kaukių nepatogumus, „LG Electronics“ sukūrė nešiojamus oro valymo įrenginius arba kitaip tariant – veido kaukes. Jie ne tik pagerina kaukės oro srautą, bet ir turi įmontuotą garsiakalbį, kad vartotojams nebereikėtų nusiimti kaukės bendraujant ar garsiau kalbėti. Šias futuristines veido kaukes pasiririnko dėvėti ir Tailando sportininkai olimpinėse žaidynėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausio leidimo nešiojamas oro valytuvas LG PuriCare™ – tai patobulintas ankstesnio bandomojo modelio versija. Naujasis nešiojamas oro valytuvas PuriCare, kuriame naudojama ypatinga LG oro valymo technologija, yra labai universalus, bet jame naudojamas mažesnis, lengvesnis ir našesnis variklis. Vienas dalykas, kuris nepasikeitė – tai patikimieji ventiliatoriai LG DUAL, automatiškai reguliuojantys oro srautą1 pagal naudotojo kvėpavimo būdą, kad kvėpavimas būtų lengvesnis ir natūralesnis.

Kadangi naujo dizaino nešiojamas oro valytuvas PuriCare yra lengvas, jį galima nešioti vos ne visą dieną be jokio vargo. 94 gramus sveriantį prietaisą patogiai nešiosite iki 8 val., o 1000 mA akumuliatorių įkrausite per porą valandų, naudodami pridėtą USB laidą „Easy Charge“.2 Dėl stilingo ir ergonomiško PuriCare dizaino prietaisas sandariai ir patogiai apspaudžia nosį ir smakrą, taip apsaugodamas nuo išorinio oro net kelias valandas.

 

Naudotojams turbūt labiausiai patiks integruotas mikrofonas ir garsiakalbis su technologija „VoiceON“, taigi norint su kuo nors pasikalbėti jiems nebereikės nuo veido nusitraukti kaukės ar pakelti balso. Technologija „VoiceON“ automatiškai supranta, kada naudotojas kalba ir pagarsina balsą per integruotą garsiakalbį, kad klausytojams nereikėtų įtempti ausų ar pasilenkti arčiau kalbančiojo veido.3

Naujausią nešiojamą oro valytuvą LG PuriCare naudojo 120 Tailando sportininkų, trenerių ir kito personalo narių kelionėje iš Bankoko Suvarnabumio tarptautinio oro uosto į vasaros žaidynes Tokijuje. Prietaisas pirmiausia bus pristatytas Tailande rugpjūčio mėnesį, paskui – ir kitose rinkose, kai tik bus patvirtintas vietinių reguliavimo institucijų.

 

Lengvesnis ir plonesnis nešiojamas oro valytuvas PuriCare su patobulinta pažangiausia šios srities technologija, leidžiančia patogiai kvėpuoti, atitiks kiekvieno, norinčio jaustis patogiai, stilingai ir kvėpuoti švarų orą, poreikius.

1 Gebėjimą automatiškai reguliuoti oro srautą pagal kvėpavimo srautą sertifikavo Oro valymo asociacija ir stebėjo „TÜV Rheinland“. Atliktas automatinio kvėpavimo blokavimo bandymas, naudojant kvėpavimo simuliatorių 10–40 LPM kvėpavimo bandymo sąlygomis „LG Electronics“ Gasano tyrimų ir plėtros centre. Bandymams naudotas modelis AP551AWFA.

 

2 Svoris be priedų. Akumuliatoriaus įkrovos naudojimo laikas gali skirtis dėl naudojimo intensyvumo ir kitų išorinių veiksnių.

3 Sertifikavo Korėjos elektronikos technologijų instituto Naujos kartos garso pramonės paramos centras. Gautas STI (garso perdavimo indekso) įvertinimas – 0,75 (puiku), vadovaujantis beaidės kameros ir garsiakalbio bandymo standartais. Bandymas atliktas Naujosios kartos garso pramonės paramos centro bandymų laboratorijoje naudojant modelį AP551AWFA.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(8)
(9)

Komentarai ()