„Cybertruck“ dar ir šiemet nepasieks gatvių? Į viešumą kyla naujos detalės - unikalaus pikapo gamyba bus visai kitokia  (1)

„Tesla Cybertruck“ buvo pristatytas 2019 metais. Tada buvo žadama, kad elektrinis pikapas gatvėse pasirodys dar iki 2021-ųjų pabaigos. Liko tik keli mėnesiai ir ta laiko juosta dar nebuvo atnaujinta. Ar „Cybertruck“ tikrai jau pakeliui pas pirkėjus?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-08-02 „Cybertruck“ dar ir šiemet nepasieks gatvių? Į viešumą kyla naujos detalės - unikalaus pikapo gamyba bus visai kitokia  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla Cybertruck“ bus įspūdingas elektrinis pikapas. Išskirtinis dizainas, nerūdijančio plieno kėbulas, daug žadantis pravažumas bekelėje, daug lizdų ir papildomų privalumų. Be to, po „Cybertruck“ grindimis bus naujo tipo baterijos, kurios turėtų leisti pikapui tarp įkrovimų nuvažiuoti didesnį atstumą. Tas pačias 4680 standarto baterijas naudos ir vilkikas „Semi“, kurio gamyba jau atidėta kitiems metams. Tai kodėl „Cybertruck“ laiko juosta dar nepakeista?

Iš tikrųjų, panašu, kad šiemet „Cybertruck“ nebus gaminamas. Anksčiau buvo teigiama, kad pikapo gamyba Teksase prasidės po „Model Y“, kurio gamyba ten turėtų prasidėti šių metų pabaigoje. Be to, paklaustas tiesiai „Tesla“ viceprezidentas Larsas Moravy negalėjo patvirtinti, kad „Cybertruck“ dar šiemet pasieks gatves.

Moravy pabrėžė, kad „Cybertruck“ gamyba bus visiškai kitokia. Nemaža pikapo dalis bus išlieta. Muskas teigė, kad tai bus visiškai nauji automobilių gamybos procesai. Dėl to „Cybertruck“ bus geriausias „Tesla“ modelis, bet kartu ir sunkiausiai gaminamas. Gamykla Teksase tam jau ruošiama, bet ar spės šiemet?

 

Tiesą sakant, 4680 standarto baterijų trūks ir kitais metais. Jei „Tesla“ jau ruošiasi „Cybertruck“ gamybai, tikriausiai mato šios problemos pabaigą. Arba iš pradžių pikapo gamybos apimtys nebus didelės. Turint omenyje sujudimą, kuris tapo neapmokėta „Cybertruck“ reklama, daugybė entuziastų pikapo lauks tiek, kiek reikės. Bet kada galima tikėtis žinių, kad „Tesla“ pagaliau pripažįsta, kad pikapo gamyba šiemet neprasidės?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(7)
(1)

Komentarai (1)