Tai įvyko! „Xiaomi Mi Mix 4“ tapo realybe: kamera po ekranu, „Snapdragon 888+“, keraminis korpusas ir visa tai už stebėtinai žemą kainą (Foto, Video)  ()

Po ilgai trukusių gandų ir spekuliacijų, „Xiaomi“ pagaliau pristatė naująjį „Mi MIX“ šeimos narį – „Xiaomi Mi MIX 4“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingai nuo pirmojo sulankstomo „Xiaomi“ telefono „Mi MIX Fold“, jame nėra sulankstomo ekrano. Tačiau „Mi MIX 4“ taip pat yra telefonas, turintis keletą unikalių funkcijų.

Tai pirmasis gamintojo telefonas su po ekranu įtaisyta kamera ir itin plataus diapazono palaikymu, taip pat pirmasis telefonas pasaulyje su „Snapdragon 888 Plus“ procesoriumi.

„Mi MIX 4“ dizainas

„Xiaomi“ dizainas išlaikė švarų, bet elegantišką įspūdį. Ekranas yra šiek tiek išlenktas, o nugarėlė padengta keramika, kuri dabar yra 30 % lengvesnė. Nugarėlėje yra didelis stačiakampio formos kameros korpusas su trimis jutikliais.

„Xiaomi“ telefoną siūlo trijų spalvų – „Ceramic White“, „Ceramic Grey“ ir „Ceramic Black“.

 

„Mi MIX 4“  specifikacijos

„Mi MIX 4“ turi 6,67 colių AMOLED 3D išlenktą ekraną su HDR10+ ir „Dolby Vision“ palaikymu. Telefono ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

Ekranas naudoja mikrodeimanto pikselių technologiją, kuri sumažina pikselių dydį ir padidina pikselių ryškumą. „Xiaomi“ teigia, kad pertvarkytas ekranas leidžia geriau matyti kameros zonas.

Naujasis „Xiaomi“ telefonas taip pat yra pirmasis pasaulyje, naudojantis „Snapdragon 888+“ procesorių. Telefone rasime iki 12 GB RAM ir 512 GB vidinės atminties.

Vienas iš svarbiausių „Mi MIX 4“ bruožų yra vaizdo kamerų technologija, kurią „Xiaomi“ pavadino CUP (angl. camera under-panel). Ši asmenukėms skirta kamera yra 20 MP raiškos.

 

Išmaniojo telefono nugarėlėje įtaisytos trys kameros. Pagrindinė kamera aprūpinta 108 MP raiškos vaizdo jutikliu su optiniu vaizdo stabilizavimu (angl. OIS), 13 MP plataus kampo kamera bei 8 MP periskopinis objektyvas su 5X optinio priartinimo galimybe bei OIS.

Telefone montuojama 4500 mAh talpos baterija, palaikanti greitąjį 120 W įkrovimą ir 50 W belaidį įkrovimą. Iki 100 % telefono įkrovimas užtruks vos 21 minutę, o kraunant belaidžiu būdu – 45 minutes.

„Xiaomi“ pristatė ir specialų režimą – „Boost Mode“. Aktyvavus šį režimą, pilnai įkrauti bateriją užteks vos 15 minučių arba 28 minučių su belaidžiu įkrovikliu.

Iš įdomesnių funkcijų verta paminėti „Find-My-Phone“, leidžiančią „Mi MIX 4“ prisijungti prie tinklo net ir išėmus SIM kortelę. Vartotojai taip pat galės rasti telefoną, net kai jis bus išjungtas.

„Mi MIX 4“ kaina ir prieinamumas

 

„Mi MIX 4“ siūlomas net keturių konfigūracijų, o jų kainos pateikiamos žemiau:

  • 8 GB RAM + 128 GB = 4999 ¥ (~ 657 €)
  • 8 GB RAM + 256 GB = 5299 ¥ (~ 696 €)
  • 12 GB RAM + 256 GB = 5799 ¥ (~ 762 €)
  • 12 GB RAM + 512 GB = 6299 ¥ (~ 828 €)

Visgi, šios kainos skirtos Kinijos rinkai ir kol kas išlieka neaišku, kada šis flagmanas pasirodys Europoje. Gamintojas tvirtina, kad šis flagmanas bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, tad Lietuvoje jo galime ir neišvysti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(3)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: