EISA paskelbė geriausią 2021 m. „Premium“ klasės OLED televizorių - ta pati kompanija nugalėjo ir garso sistemų kategorijoje (Foto)  ()

EISA apdovanojimuose „LG Electronics“ (LG) papildė savo įspūdingą sėkmės rekordą – 2021–2022 m. apdovanojimų sezone keturios namų pramogų naujovės pelnė apdovanojimus. Jau dešimtą kartą iš eilės didžiausio pripažinimo sulaukė „LG OLED“ kategorija. Šiais metais 65 colių OLED G1 televizorius buvo pripažintas geriausiu „Premium“ klasės televizoriumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausia pasaulyje plataus vartojimo elektronikos organizacija, EISA už puikų našumą ir išskirtinį dizainą apdovanojo šiuos LG produktus: LG OLED TV (OLED65G1, OLED48C1 modeliai), „LG QNED Mini LED TV“ (75QNED99 modelis), „LG Eclair Soundbar“ (QP5 modelis).

Geriausias „Premium“ klasės OLED televizorius

LG 65 colių G1 OLED TV, kuris buvo pripažintas GERIAUSIU 2021-2022 m. PREMIUM OLED TV, nustato naują vaizdo kokybės ir naujos kartos žiūrėjimo patirties standartą su itin ryškiu OLED „evo“ skydeliu ir galingu 4 α (Alpha) 9 kartos AI procesoriumi. EISA teisėjų apibūdintas kaip „jaudinantis pareiškimas“, LG televizorius gali pasigirti ir „Dolby Vision IQ“, ir „Dolby Atmos“, ilgalaike HDMI jungtimi ir daugybe išmaniųjų funkcijų.

 

LG 48 colių OLED C1 TV pirmą kartą EISA apdovanojimuose išrinktas GERIAUSIU TV ŽAIDIMAMS. Dėl LG OLED skydelio ir vaizdo apdorojimo technologijos, palaikančios „Dolby Vision HDR“ visuose keturiuose HDMI įvestyse, universalus 48 colių 4K 120 Hz ekrano dydis yra idealus naudojimui tiek gyvenamosiose patalpose, tiek žaidimų kambariuose.

Dar daugiau, EISA 8K TV apdovanojimą pelnė LG QNED Mini LED TV, kuris, palyginti su įprastais LCD televizoriais, dėl „Quantum Dot NanoCell“ spalvų technologijos ir mini LED foninio apšvietimo suteikia daugiau detalių ir tikslesnes spalvas. LG „Quantum Dot NanoCell“ skydelis užtikrina didesnį ryškumą, sodresnę juodą spalvą ir nuostabius atspalvius, pažangų foninį apšvietimą su unikaliomis pritemdymo zonomis, užtikrinančias tikslų apšvietimą ir itin didelį kontrasto santykį.

 

Pergalė ir garso sistemų kategorijoje

Garso sistemų kategorijoje „LG Eclair“ laimėjo EISA GARSO SISTEMŲ INOVACIJOS apdovanojimą. Iki šiol kompaktiškiausia LG garso sistema, išskirtinis „LG Eclair“ ypač tinka mažesnėms erdvėms, jo prašmatnus, suapvalintas dizainas su stilingu audinio gaubtu tinka prie bet kokio interjero.

Šiame mažame, bet galingame įrenginyje yra belaidis žemų dažnių garsiakalbis su dviem 5,25 colių tvarkyklėmis ir bipolinė konfigūracija, kuri sumažina vibraciją, kad naudotojai galėtų mėgautis kokybišku garsu ir giliu, sodriu bosu, neerzindami kaimynų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: