Greičiausias SUV pasaulyje - automobilis turintiems specifinį skonį ir estetikos suvokimą  (4)

Miestų visureigiai retai būna labai įdomūs. Tai - praktiškos mašinos, kurias renkasi tie, kuriems reikia daugiau vietos. Ir tie, kurie vis dar tiki, kad geresnis automobilis yra didesnis. Bet „Mercedes-Benz“ modifikavimo meistrai „Brabus“ pristatė šį tą įdomaus - greičiausią SUV pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „Brabus 900 Rocket Edition“, sukurtas modifikuojant AMG GLE. Automobilis gavo naują važiuoklę, 900 AG spaudžiantį 4,5 l variklį su dviem turbinomis, nemažai aerodinaminių ir stiliaus pakeitimų. Tiems, kuriems nepakaks rėkiančios išvaizdos, padės nerūdijančio plieno išmetimas, kuris po vieno mygtuko paspaudimo ims staugti taip, kad pažadinsite žmones ir kitoje gatvėje.

„Brabus 900 Rocket Edition“ nėra gražus automobilis, bet jis ir nebuvo sukurtas elegancijos ieškotojams. Jis geriau dera prie brangaus treningo nei gero kostiumo, o komplimentai jo stiliui dažniau pasirodys kirilica arba arabiškais rašmenimis. Bet bent jau greitis nėra skonio reikalas.

 

„Brabus 900 Rocket Edition“ iki 100 km/val. bėgėjasi tik 3,2 s. Tam, kad šis automobilis pasiektų maksimalų greitį, jis turi būtų apautas aerodinamiškais ratlankiais, o pneumatinė važiuoklė turi būti nuleista į žemiausią padėtį. Tuomet, jei tik rasite pakankamai ilgą tiesią kelio atkarpą, „Brabus 900 Rocket Edition“  bėgėsis iki 330 km/val. greičio. „Brabus“ teigia, kad pagal šį rodiklį, tai - greičiausias SUV, kurį galite nusipirkti. Yra buvę ir greitesnių visureigių, bet jie buvo specialiai ruošti rekordiniams greičiams - šiuo vešite vaikus į mokyklą. Na, jei jiems patinka tokie interjerai.

 

Jei raudoni elementai „Brabus 900 Rocket Edition“ salone jūsų neapakino, tai gal apakins kaina - 381243 eurai. Pirkdami „Lamborghini Urus“ sutaupysite daugiau nei šimtą tūkstančių eurų.

Na, galbūt „Brabus 900 Rocket Edition“ nėra per brangus. Tai bus retas automobilis ir jis yra greitesnis už minėtą „Lamborghini“. Be to, jei nenešiojate vyriškos delninės, o jūsų marškinėliai neturi atspausdintų auksinių raštų, galite susikonfigūruoti ir daug gražesnį „Brabus 900 Rocket Edition“. 

„Brabus“ yra didžiausias specializuotas „Mercedes-Benz“ automobilių modifikuotojas. Tai yra didžiulė kompanija, turinti ne vieną atstovybę skirtingose pasaulio šalyse. „Brabus“ turi tris dideles gamyklas ir ne tik kuria B raide pažymėtus modelius, bet ir pagal klientų užsakymus restauruoja senus „Mercedes-Benz“, jachtas, orlaivius. Kaip jau pastebėjote, tai tikrai nėra dizaino kompanija - „Brabus“ tiesiog į ir taip prabangius daiktus įdeda šiek tiek daugiau. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(10)
(13)

Komentarai (4)